Viktor Orban: Oamenii rețelei Soros organizează migrația în Balcani

Redactia | 03.02.2020

Oamenii „reţelei Soros” sunt cei care organizează migraţia în Balcani, a spus premierul ungar Viktor Orbán, vineri dimineaţă, la emisiunea „Bună dimineaţa, Ungaria!”, de pe postul public de radio Kossuth.

Pe aceeași temă

Oamenii „reţelei Soros” sunt cei care organizează migraţia în Balcani, a spus premierul ungar Viktor Orbán, vineri dimineaţă, la emisiunea „Bună dimineaţa, Ungaria!”, de pe postul public de radio Kossuth, potrivit MTI.

Potrivit prim-ministrului, organizaţiile finanţate de Soros fac, practic, “consultanţă pentru migraţie”, transmite financialintelligence.ro.

Conform lui Orban, George Soros vrea să obţină influenţă politică şi este oligarhul numărul 1 din lume, “care finanţează, prim metode de reţea acoperită, de tip mafie, aşa-zise ONG-uri: organizaţii civile, grupuri, activişti”, respectiv cumpără politicieni.

Despre încercarea recentă de a forţa frontiera de la Röszke, premierul Viktor Orban a declarat: cei care au reuşit să intre în Ungaria, au fost prinşi de poliţişti şi au fost prezentaţi, deja, instanţei, mai mult decât atât, au fost pronunţate şi sentinţe, iar persoanele urmează să fie expulzaţi din ţară.

Şi pe imaginile filmate la Röszke se poate vedea, a mai spus Orbán, că printre migranţi nu se aflau femei sau copii, doar bărbaţi cu vârstă de armată, în condiţie fizică bună, echipaţi, care nu au venit aici întâmplător.

Viktor Orbán a comentat situaţia migraţiei spunând că presiunea asupra frontierei de la sud creşte, apărarea devine tot mai dificilă, motiv pentru care au dublat numărul soldaţilor care sunt detaşaţi la frontieră.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22