Viktor Orban: Ungaria ataca la Curtea Europeană de Justiție cotele de imigranți

Paul Cristescu | 03.12.2015

Viktor Orban, premierul maghiar, a declarat că Ungaria va depune astăzi o plângere la Curtea Europeană de Justiție (CEJ) împotriva deciziei Comisiei Europene de redistribuire imigranților între statele membre ale Uniunii Europene.

Pe aceeași temă

 

"Ungaria va face astăzi apel la Curtea Europeană de Justiție împotriva deciziei Comisiei Europene privind instalarea obligatorie de imigranți pe teritoriul ungar", a afirmat Orban, citat de Agerpres.

 

Șeful Guvernului de la Budapesta a mai spus că sistemul de cote de imigranți nu va face decât să răspândească terorismul în Europa.

 

Miercuri, premierul slovac Robert Fico a anunțat că țara sa a depus plângere la CEJ împotriva cotelor de imigranți adoptate în septembrie de Uniunea Europeană, a anunțat premierul slovac Robert Fico, relatează AFP.

 

Ca răspuns, Comisia Europeană a transmis că Slovacia trebuie să respecte decizia privind repartizarea imigranților prin cote obligatorii între statele Uniunii Europene, în opinia executivului comunitar contestația înaintată la CEJ neimplicând suspendarea deciziei în așteptarea verdictului instanței.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22