Vladimir Putin il lauda pe Donald Trump: Este un om sclipitor si plin de talent

Vlad Toma | 18.12.2015

Vladimir Putin, preşedintele Federaţiei Ruse, a declarat ieri că Donald Trump, candidatul aflat in fruntea sondajelor republicanilor pentru nominalizarea la alegerile prezidentiale de anul viitor, este favoritul cursei prezidentiale deoarece e un om sclipitor si plin de talent.

Pe aceeași temă

 

"Este un om foarte sclipitor, plin de talent, fara nicio indoiala. Nu trebuie sa-i judecam noi calitatile, dar este favoritul incontestabil al cursei prezidentiale" americane, a apreciat Putin, citat de Hotnews.
 

"Modul sau de a vorbi si ceea ce-i permite sa-si sporeasca popularitatea" nu priveste Rusia, a declarat presedintele rus referitor la miliardarul Donald Trump, in varsta 69 de ani, care si-a multiplicat declaratiile provocatoare.
 

In cursul conferintei sale de presa, Putin s-a declarat "dispus sa dezvolte relatiile cu Statele Unite" odata ce va fi ales un nou presedinte american in noiembrie 2016. Donald Trump "a spus ca vrea un alt nivel de relatii - relatii mai stranse, mai profunde - cu Rusia, cum sa nu salutam acest lucru? Evident ca-l salutam", a adaugat Putin.
 

In luna octombrie, Donald Trump declara ca "s-ar putea intelege probabil foarte bine cu Vladimir Putin". El a apreciat de asemenea ca "o parte a problemei dintre Ucraina si SUA vine din faptul ca Vladimir Putin nu-l resprecta absolut deloc pe presedintele Barack Obama".

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22