”Primul 10 din istoria gimnasticii româneşti la subsol” De duh, de pe bloguri și Facebook

Brindusa Armanca 11.08.2014

De același autor

Reacțiile au curs în valuri pe rețelele de socializare, viralele au proliferat,  iar comentatorii profesioniști au atacat subiectul condamnării lui Dan Voiculescu la 10 ani de pușcărie, plus consecințele mediatice de pe Antene. Mai mult de jumătate din comentarii necesită ”bip”, semn al radicalizării și al lipsei de civilitate din mediul virtual. Mucaliții au pus sare și piper pe Facebook, iar umorul cetățenesc a triumfat. Citiți mai jos o antologie la cald.

Pentru prima dată în istorie, protestatarii au avut mai multe bastoane decât jandarmii.

Marșul a avut și efecte bune. Au fost identificați de rude zeci de bunici senili dispăruți de acasă.

Antena 3 și-a dorit un marș. Justiția s-a conformat:”Marș la Rahova, Varane!”

Protestatarii au ieșit crezând că vor primi zahăr și orez. Au plecat dezamăgiți că n-au avut unde să pună vreo stampilă. S-au auzit strigăte precum “să ni se dea drepturile”, “să ne mărească pensiile” și “salvati roșia montana”.

Doamna Izaura, îngrijorată de condamnarea lui Voiculescu, transmițând un mesaj de susținere mogulului Trustului Intact:”FRI  FELICS MÎNCAȚAȘ!

Cel mai scârbă îmi e de sclavii care-l numesc pe varan ”Dom' profesor”. Acuma are în sfârșit ore la ”facultate”, la Rahova.

Și la Rahova se strigă „Antena 3 e aici”!

Surse: Mihai Gâdea i-ar fi rugat pe cei de la Vatican să-i dea un sediu pentru Antena 3 și că ar face orice pentru asta, dar burlacii ăia au zis că nu-i loc de puciști sectanți pe-acolo. Mai mult,    i-au spus că au hârtie igienică-n stoc pentru câțiva ani de-acum încolo.

Elvis Săftoiu la B1:”Dan Voiculescu e un cumulard toxic...”. Câtă verticalitate! 

Băsescu a spus că-i va dezbrăca pe unii în public. De Felix nu mai trebuie să se ocupe. De el a avut grijă justiția să-l dezbrace. L-a lăsat în fundul gol.

Voiculescu încarcerat vineri, 8 august 2014: Ăsta da Black Friday!

Cel mai bine a sintetizat chiar reportera Latrinei 3 marșul de duminică: "Sunt oameni de toate culorile, România reală".

Lumea s-a adunat să vadă șpagatul lu` Badea, buzele lu` Gâdea, chelia lu` Ursu și testiculele Danei Grecu. Dar, pentru că nimic nu se compară cu zâmbetul lu` Iliescu, a plecat acasă.

Bre, dar chiar toată floarea cea vestită a generaţiei de aur a teatrului comunist s-a molipsit de antenism cronic? A mai rămas vreunul neatins de această ebolă?

Trăindu-și viața pe cai și sume mari, Dan Voiculescu are acum o supărare legitimă: a ajuns doar ”la mititica”...

Băse și Varan, când vă văd pe amândoi jucând table la Jilava și pe micul Titulescu arbitru?

Felix motanul-miorlanul condamnat de Ziua Internațională a Pisicilor!

Am avut o revelație! Melodia oficială a Antenei 3 este de acum Eu VaraNu Dorm. Mulțumim Connectere, oriunde ești!

Câți au participat la mitingul Antenelor? Ca să fim sinceri cred că sunt undeva la 600 de milioane, dacă punem la socoteală Austria (țară antibăsistă), Gabon (țara de origine a pastorului Gâdea) și o parte din populația Chinei (fani ai Antenei 3).

Niciun șomer care își trăiește viața de pe canapea prin intermediul Antenei 3 nu a observat de fapt că Mihai Gâdea a fost adus și luat de la miting de un șofer într-o limuzină mai scumpă decât multe garsoniere în care locuiesc telespectatorii săi militanți (Zoso)

După condamnarea lui Năstase, sussemnatul credeam şi speram că nu vor mai băga cotoşmanii laba până la umăr, se vor opri la cot. M-am înşelat...(CTP)

Cum se va face naționalizarea Gâdelui, Grecului, Badelui, Ursului sau Ciuvicului

Cum cred că ați aflat deja din presa cezurată dooșpatru din dooșpatru, odiosul regim stalinisto-băsist a făcut, cum s-ar zice, naționalizarea Grupului Intact... Doar atât să știi, nea Găurele: din ce se strânge, se adună pensii de risc la securiști, la militari, milițieni și turnătorii de bloc. Sau se face un institut de cercetare, să aibă și copiii la fetele astea ale lui Voiculescu ce să privatizeze când or fi mari.(Marcel Tolcea)

Primul 10 din istoria gimnasticii româneşti la subsol

Condamnarea lui Dan Voiculescu la 10 ani de închisoare cu executare şi executarea averilor arată că Revoluţia din 1989 începe să dea primele roade. O să vă întrebaţi ce are condamnarea de astăzi cu 1989. În opinia mea, acum 25 de ani, în decembrie, România a fost privatizată de Partidul Comunist Român şi de Securitate. Probabil că lista milionarilor se va mai degresa în lunile ce vin. (Marcel Tolcea)

Ca ziarist încep, iată, să am probleme legate de un caz. E un caz care supune interogației condeiul meu. Voiculescu NU poate fi acuzat că a beneficiat de o privatizare sub preț într-o țară în care privatizările, în imensa majoritate, au dus la secătuirea României. (Lucian Avramescu)

Mineriada din iunie 1990 a avut un lider cu manifestări de starletă: Miron Cozma. Mineriada din  august 2014 are și ea un lider. O starletă: Mihai Gâdea (Ion Cristoiu)

 

Text apărut și pe contributors.ro

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22