Gușă s-a recăsătorit cu PSD. Amor ghebos sau interes?

Cum îi trăgea el cu statul paralel și noua Securitate, de ziceai că are vreo zece dosare penale, nu doar unul singur și ăla închis.

Andreea Pora 29.10.2019

De același autor

Când am auzit știrea că analistul de talie europeană, dar ce zic, mondială, a cărui scenă e propriul post de televiziune, și-a oficializat cumetria cu PSD, m-a bufnit râsul. În sfârșit o veste bună, tare. Domnul Cosmin, fire nestatornică, s-a tot sucit și răsucit, gurile rele spun că are probleme de coloană, a pupat la Năstase, la Ponta, la Geoană, la Băsescu și la cine i-a mai intersectat vastele-i interese, ultimul pe listă fiind Ghiță, dar, uite, a revenit la amorul dintâi. Așa-i viața, ce să faci. Complexă, dar și previzibilă. Sunt curioasă cum se va prezenta de acum înainte, consultant independent sau strateg PSD? Nu că ar conta, căci pesedismul lui Cosmin Gușă nu era cine știe ce mister. Cum îi trăgea el cu statul paralel și noua Securitate, de ziceai că are vreo zece dosare penale, nu doar unul singur și ăla închis.

Gușă a fost câte puțin din toate, fie din lipsă de convingere, fie ca să nu supere pe nimeni. Filorus, prieten cu poetul Mircea Popa, ale cărui poziții prorusești sunt atât de apreciate de Sputnik și împreună cu care l-a dus pe Năstase la Moscova în 2002, dar și puțin proamerican. Acum vreun an trâmbița că aduce în România un mare fond de investiții american, gata să bage 50 de milioane de dolari în presa noastră flămândă. Ce nu spunea Cosmin Gușă, salvatorul presei românești, era că toate drumurile tot la Moscova duceau: unul dintre partenerii companiei era Alexander Treschev, avocat care apăra interesele Federației Ruse în plan internațional. Mega afacerea o fi căzut baltă, căci Realitatea Tv tot în insolvență e. Dar poate acum, dacă s-a (re)luat cu acte în regulă cu PSD, scapă și de datorii și capătă și licență de la CNA. E cam pe ultima sută de metri, cât mai poate Dăncilă să semneze ceva. A.P.

Acest articol e un pamflet.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22