Starea de fapt văzută dinspre PSD

Când începem Romexit-ul, domnu’ Dragnea? Să ne spuneți din timp, vă rugăm, ca să avem pregătite saltele de vârât bănuții scoși de la bănci, dacă ni i-ar mai da vreuna!

Andrei Cornea 28.02.2017

De același autor

 

D-l Liviu Dragnea, șeful nostru, a început să găsească soluția salvatoare; altfel zis, e pe drumul cel bun. Dușmanii lui și ai țării să tremure! Ce-i drept, aceștia nu sunt nici puțini, nici slabi, așa că lupta-i inegală, iar ăsta nu-i, din păcate, un fapt al­ternativ, ci adevărul gol-go­luț. S-o recunoaștem: sun­tem încercuiți. Suntem aproape striviți. Sunt mai întâi multinaționalele, care au adus oameni în stradă în loc să-i țină până la 12 noaptea la serviciu. Ce-i drept, are grijă Adi Țu­țu­ianu să stoarcă de la SRI informații rele­vante, dar avem îndoieli – ghidându-ne du­pă sclipirea vulturească din ochii dân­sului – că va reuși. Între timp, vrem să știm dacă mai avem voie să cumpărăm de la corporații, adică de la Cora și Mega Image, ori să telefonăm cu Telekom și Vo­dafone și, în general, dacă suntem răi pa­trioți dacă scriem pe Facebook și utilizăm ceas-de-ceas, vai, Internetul, și nu fo­cu­rile aprinse pe dealuri, ca răzeșii lui Ștefan cel Mare. Nici chiar cu Dacia noastră nu stăm bine, deși parcă-i nașpa să ne luăm căruță. Așa că cerem degrabă instrucțiuni de utilizare a multinaționalelor. Apoi ne sub­minează Soros, care a înnebunit o lu­me întreagă cu a sa „societate des­chi­să“. Un concept „con­tro­versabil“, dar ce poți să te aștepți de la un evreu-un­gur-ame­rican, foarte bogat și un pic socialist? Nu, noi nu suntem antisemiți. Ăia, fasciștii lui Io­hannis, sunt. Noi avem chiar consilieri evrei la PSD, nu-i așa? No­roc că de­nun­ța­rea sorosismului mondial a început și con­tinuă în țări cu regimuri prietene și dragi nouă, pre­cum Rusia și Ungaria. Avem modele bune în ele, deși, s-o recunoaștem, un­gurii vor tot Ardealul și rușii Moldova toată. Bine că nu vrea nimeni Te­le­or­manul!

 

Din păcate, mai sunt și alți inamici ai țării care susțin protestele și nu vor să re­cu­noască dreptul PSD de a guverna mi­ni­mum 100 de ani și nu lasă acest des­toinic Guvern Grindeanu să lucreze liniștit mi­ni­mum o lună: avem Uniunea Europeană cu Comisia ei cârcotașă și MCV-urile cu care ne destabilizează indentitatea, suver­a­nitatea, unitatea, vorba Academiei Româ­ne. Noroc că Uniunea asta e și ea desta­bilizată în ultimul timp. Abia așteptăm să vină ceasul eliberării de sub globalismul devorator! Când începem Romexit-ul, domnu’ Dragnea? Să ne spuneți din timp, vă rugăm, ca să avem pregătite saltele de vârât bănuții scoși de la bănci, dacă ni i-ar mai da vreuna!

 

Cu asta n-am terminat lista necazurilor: am sperat și noi să ne înțelegem măcar cu mister Trump, cu care simțeam, așa, ca o afinitate, dar n-a fost să fie - tocmai ce l-au mazilit sorosiștii pe consilierul lui, cu ca­re abia ne vorbiserăm și ne fotografiaserăm pe bani grei. Acuma, cine ne dă nouă ba­nii înapoi? N-ar fi exclus să-l mazilească ăia și pe Trump însuși.

 

Pe scurt, stăm rău. Dar, cum anunțam la în­ceput, s-au luat primele măsuri. Poliția i-a făcut dosar penal unuia de la Uni­ver­sitate, un belfer, Cătălin Constantin, că a fotografiat cu o dronă neautorizată ma­ni­festațiile din Piața Victoriei. Cică voia să scrie o carte în chestie. (O să scrie el la ră­coare!) În felul ăsta n-am putut să-i mințim pe ai noștri că în Piață au ieșit, nu 300.000 de inși, ci abia câteva sute de so­rosiști și corporatiști, anume plătiți cu câte 100 de lei de om și 30 de lei de câine. Doamna Olguța, la rândul dumneaei, a vrut să-i amendeze și pe manipulații ăia veniți cu copiii, cică la „educație civică“, dar n-a mers. Deocamdată.

 

Rezumând situațiunea momentului: de par­tea răului – multinaționalele, Soros, Ame­rica, Rusia, Ungaria, Germania (a lui Iohannis), UE, adică, ce mai, aproape lu­mea întreagă, plus – zic zvonuri necon­fir­mate – elemente străine, descinse din Mar­te sub acoperire în Piața Victoriei, do­tate cu dispozitive psihotronice. Risc ma­jor de sfâșiere a țării, deci, și de închisoare fără suspendare pentru domnul Dragnea și în­că niște domni. Plus confiscarea ave­rilor do­bândite cu sacrificiul întregului popor.

 

De partea binelui: dosar penal pentru vândutul Cătălin Constantin și fidelitatea de nedislocat de Teleormanului. Lupta con­­tinuă. Murim în picioare!

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22