Basescu: CE ne-a transmis ca "noi nu va mai finantam proiectele in care justitia a stabilit cine este castigatorul. Spalati-va pe cap cu castigatori stabiliti in felul acesta!"

Fara Autor 01.11.2011

De același autor

Presedintele Traian Basescu a declarat joi, la reuniunea Comisiei de monitorizare a progreselor inregistrate de Romania in domeniul reformei sistemului judiciar si al luptei impotriva coruptiei, ca a primit o scrisoare din partea Comisiei Europene prin care institutia informeaza ca nu va mai finanta din bani europeni un proiect privind constructia unui tronson de autostrada deoarece castigatorul licitatiei a fost desemnat de catre o instanta judecatoreasca, scrie Mediafax.

Traian Basescu a explicat ca proiectul in discutie are in vizor licitatia pentru un tronson de autostrada de pe coridorul paneuropean 4. Unul dintre cei care au pierdut licitatia a contestat decizia comisiei de evaluare, avand castig de cauza in instanta. Presedintele a adaugat ca este vorba despre o a doua astfel de atentionare primita din partea CE.

"Noi nu va mai finantam proiectele in care justitia a stabilit cine este castigatorul", a citat Traian Basescu mesajul primit de la Bruxelles adaugand ca reactia Comisiei este una de neincredere fata de modul in care se castiga licitatiile in instanta, in pofida deciziilor luate de comisiile de specialisti. "Bruxelles-ul a spus  «Spalati-va pe cap cu castigatori stabiliti in felul acesta!»", a adaugat presedintele.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22