Victor Ponta: Îmi asum responsabilitatea de a conduce în continuare guvernul USL. Am discutat cu Kelemen Hunor, de luni începem discuţii pentru o majoritate constituţională împreună

Fara Autor | 09.12.2012

Pe aceeași temă

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, duminică seară, că îşi asumă responsabilitatea de a conduce în continuare Guvernul USL, iar partidele să nominalizeze "oameni competenţi" pentru a face parte din Executiv, transmite Mediafax.

Declaratii Victor Ponta:
 

  • Vreau sa le multumesc celor care au avut incredere in USL si au votat cu gandul la viitor, si nu la trecut.
  • Vreau sa explic tuturor militantilor de ce sunt la Targu Jiu in acest moment. Vreau sa le multumesc colegilor mei de aici, oamenilor din Targu Jiu, au venit intr-un numar urias, cel mai mare numar la vot, peste doua treimi dintre ei m-au votat pentru un nou mandat de deputat si au dovedit intregii tari ca demagogia, minciuna, campania murdara nu aduc rezultate
  • Vreau sa cer tuturor actorilor politici, incepand cu presedintele tarii, cu noii parlamentari, cu cei care vor face parte din noul Guvern, sa inteleaga ca Romania are nevoie de pace, o perioada de reconstructie.
  • In perioada urmatoare, cine va ridica sabia, de sabie va muri.
  • Am discutat cu presedintele UDMR dl Kelemen Hunor, care mi-a confirmat faptul ca UDMR este dispusa si vom incepe discutiile pentru a avea o majoritate constitutionala, o majoritate parlamentara.
TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22