Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Mandat de arestare pentru Radu Mazăre: A încălcat termenii controlului judiciar
E.B. - - - -
2018-01-10
Actualitate Interna
2

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a admis miercuri cererea DNA de emitere a unui mandat de arestare în lipsă pe numele fostului primar al municipiului Constanţa, Radu Mazăre.

 


Mazăre a încălcat termenii controlului judiciar şi a plecat în Madagascar.

 

Instanța supremă a decis miercuri să emită un mandat de arestare în lipsă pentru fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre. Decizia nu este definitivă, 

 


Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a admis miercuri cererea DNA de emitere a unui mandat de arestare în lipsă pe numele fostului primar al municipiului Constanţa, Radu Mazăre, după ce acesta a încălcat termenii controlului judiciar şi a plecat în Madagascar.

 

Mai mult, procurorii arată că cererea sa de azil politic nu e nimic altceva decât un pretext pentru a fugi de răspundere.

 

Radu Mazăre a plecat, în ziua de Crăciun, în Madagascar, de unde a trimis o scrisoare în care susţine că este victima sistemului judiciar şi anunţă că va cere azil politic.

 

**************

 

Radu Mazăre a fost trimis în judecată în mai multe procese. Într-unul dintre aceste dosare, care vizează retrocedări ilegale de terenuri, el a fost condamnat, în primă instanţă, la 4 ani închisoare cu suspendare.

 

TAGS : mazare dna madagascar mandat arestare fuga justitie
Comentarii
?????? 2018-01-10
Figura lui Radu Mazăre pacă ar începe să amintească de Buster Keaton , cel puțin în această fotografie ?
Marius Nicolescu 2018-01-10
Toți, absolut toți bărbați curajoși. Dovedit "curajoși ". Unu ș-unu: Groza, Gheorghiu Dej, Ceaușescu, Maurer, Iulian Vlad, Postelnicu, Ion Iliescu, Brucan, Marțian, Dorneanu, A. Năstase, Gelu Voican V., DIP (Dan I. Popescu), frații Mazăre, Manivelă, Ioan Rus, Dâncu, Pușcaș, Ponta, Băsescu, Udrea, Blaga, Stolojan, Maior, Coldea, Helwig. Nu sunt toți. Memoria, deh. Dar toți "curajoși ". Toți patrioți, n-așa? Curge românismul prin venele lor ca apa de izvor. Și mândri, exagerat de mândri. Mi-e silă. Și când dau pagina ce văd? Quintus, Câmpeanu, Bălăceanu Stolnici, Amedeo Lăzărescu, Tăriceanu, Căcărău, Orban și multi alții. Unde-i curajul? Unde-i mândria? Unde-i românismul? În vile ca-n USA, în bani ca-n USA, în afaceri ca-n USA, în femei ca-n USA. Și.....în săracie ca-n RSR. Fie să le stea în gât curajul, mândria și românismul. Să facem ceva pentru salvarea acestei țări: să trecem în ilegalitate aceste partide de comuniști notorii și de hahalere ale nimănui.
Total 2 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
997
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22