Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Ecaterina Andronescu (PSD): Unii primari au platit transportul celor iesiti in strada
I.M. - - - -
2018-01-21
Actualitate Interna
8

Ecaterina Andronescu, senator PSD, a declarat intr-o interventie la Digi 24, ca protestele dn Bucuresti la care au participat peste 70.000 de oameni strica imaginea Romaniei in lume si acrediteaza ideea ca tara este neguvernabila si instabila.

 

 

 Senatoarea  PSD a sustinut ca unii primari au platit transportul manifestantilor si ca ea nu vede care sunt  articolele care  afecteaza independenta  justitiei.

 

" Daca aceste demonstratii genereaza instabilitatea tarii, daca ele transmit un mesaj in afara ca Romania este intr-o tara neguvernabila, atunci trebuie sa isi asume responsabilitatea toti cei care poate din spate i-au indemnat sa iasa. Cred ca niciun roman nu se poate bucura de o imagine nefericita care pleaca din tara spre in afara. Avem obligatia sa respectam imaginea tarii si sa nu dam senzatia ca suntem o tara neguvernabila", a comentat Andronescu protestele de sambata seara.

 

Ea a sustinut ca unii primari au platit transportul celor care au iesit in strada.

 

"Pentru ca pot sa va transmit mesajele care spun ca unii primari - va dau exemplu un mesaj primit de cineva din Roman - au platit transportul celor care au iesit in strada. Daca ies pentru ca sunt nemultumiti este dreptul lor constitutional si trebuie sa ii respectam", a sustinut senatorul PSD.

 

In cea ce priveste legile Justitiei, unul dintre motivele protestelor, ea a spus ca cele trei legi care au trecut prin Parlament sunt departe de a fi intrat in vigoare, fiind pe masa CCR, iar Codurile penale nu au fost modificate. Ea a apreciat ca protestele nu ar trebui sa influenteze in niciun fel CCR, sa nu fie o presiune .

 

TAGS : proteste bucuresti piata universitatii andronescu PSD justitie
Comentarii
mike 2018-01-22
"Avem obligatia sa respectam imaginea tarii si sa nu dam senzatia ca suntem o tara neguvernabila""-- Tocmai asta nu intelegeti stimata doamna , faptul ca protestele transmit un mesaj pozitiv si creeaza o imagine foarte buna Romaniei. Prin aceste proteste imaginea Romaniei se imbunatateste considerabil iar alte tari ne respecta si mai mult, ceea ce dumneavoastra nu faceti si nu veti face niciodata. Oameni ca Andronescu arunca Romania in anii '90 si nu contribuie cu nimic la evolutia acestei tari.
Ion Ionescu 2018-01-21
Ecaterina Andronescu, iti mai amintesti cand erai asistenta la Politehnica, Facultatea de Chimie Industriala, catedra de Chime Anorganica, prin 1971, 1972, 1973? Mai stii cum stateai intr-un colt si cum nu scoteai un cuvant de teama sa nu faca misto de tine studentii din Bucuresti? Acum ai ajuns, Abramburico, mare politician, acum cand esti o baba de aproape 70 de ani? Stai dracu' la un loc, complexato, pensioneaza-te si lasa-i pe cei mai tineri sa se exprime!
Horia 2018-01-21
Tanti Chirita de Provence (Katerina Andronescu )e suparata pe manifestanti. Asa e "va faceti de ras/ plans ca de, ce-o sa zica mahalaua din vest". Nu doamna sunteti gresita; voi gasca comunista ce inca sunteti la putere folositi orice argument sa justificati hotiile si pe hotii din parlament, acoperand coruptia cu care va erijati in conducatori ai acestei nefericigtwe tari.
Rusine cucoana ca mai indraznesti sa ne blamezi pentru ultimile noatre strigate de durere.
marmota 2018-01-21
Cand premierul Japoniei nu fost primit asa cum se cuvine, tara era guvernata?
Cat tupeu ai madame andronescu!
?????? 2018-01-21
@"Senatorul melcilor" ?
Emil 2018-01-21
În literatura de specialitate, asta se cheamă Mirror Imaging. Citez " when a person or a group is viewed through the lens of the analyst's own environment and experiences, rather than from theirs. ".Apropo de autobuzele electorale si nu numai ale pesedeului.
Marius Nicolescu 2018-01-21
Dacă, în opinia doamnei Andronescu, manifestațiile de ieri acreditează ideea că țara este neguvernabilă și instabilă o rog pe doamana Andronescu să-mi explice cum se vede țara cu trei guverne în treisprezece luni de zile. Sau cum se vede, în opinia aceleiași doamne, tăcerea lui Dragnea, Tăriceanu & Co și neieșirea la dialog cu strada. În celeași treisprezece luni. Sau poate văd eu greșit lucrurile. Și încă ceva: A fost bună numai chemarea minerilor în 1990 la București de tătuca Ilici, Brucan, Măgureanu & Co?
Senator 2018-01-21
Daca nu va faceti blonda de Teleorman nici premierul Japoniei nu va crede ca sunteti guvernabila.
Total 8 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
3795
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22