Primarul din Roman: Ecaterina Andronescu mânjeşte numele meu şi al oraşului cu minciuni

E.b. | 21.01.2018

Lucian Micu, primarul municipiului Roman, susţine că nu pricepe de ce vicepreşedintele PSD Ecaterina Andronescu a “mânjit" numele lui şi al oraşului, acuzându-l că a plătit oamenii să vină la protestul din Capitală.

Pe aceeași temă

 

 

 

De-a lungul anilor, am fost martor la multe episoade în care adevărul a fost acoperit de minciuni și îmi pare rău să observ că mai există politicieni care chiar nu mai au niciun scrupul, a scris Lucian Micu pe pagina sa de Facebook.


 

De dimineață, un cetățean mi-a spus că fostul ministru al educației, Ecaterina Andronescu, cunoscută ca ministrul Abramburica, și-a permis să mă acuze public, fără nicio dovadă, că am plătit persoane să protesteze la București împotriva Legilor Justiției. 

 

Nu înțeleg cum această femeie și-a permis să mânjească numele meu și al orașului nostru cu astfel de minciuni sfruntate. Dreptul de a protesta este al oamenilor. La Roman nu a protestat nimeni sâmbătă seară, dar dacă au fost romașcani care s-au dus la București pentru a-și manifesta nemulțumirea față de guvernarea PSD - nu a fost datorită mie, ci din cauză că în politică mai există personaje mizerabile.

 

Dragi romașcani, să nu plecați niciodată capul în fața celor care vor să vă jignească și să arunce cu noroi asupra orașului nostru! Am încredere că cei de la Digi24 vor demonta minciunile vicepreședintelui PSD și am încredere că justiția va scoate la lumină adevărul despre Roman, încheie primarul.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22