Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Dragnea se vede joi cu Netanyahu. Dăncilă și Meleșcanu, vizită oficială ținută la secret
Dora Vulcan - - - -
2018-04-25
Actualitate Interna
2

Deplasarea are loc la invitatia premierului Benjamin Netanyahu, in contextul aniversarii a 70 de ani de la stabilirea relatiilor diplomatice romano-israeliene, precum si a 70 de ani de la declararea independentei Israelului.

 

 

 

"Pe durata acesteia, Liviu Dragnea va avea intrevederi cu presedintele Statului Israel, Reuven Rivlin, si cu premierul Benjamin Netanyahu", se arata intr-un comunicat de presa citat de ziare.com. 

 

Premierul Viorica Dancila a avut deja, miercuri, o intrevedere cu omologul sau israelian, Benjamin Netanyahu.

 

Cei doi demnitari au discutat despre relatiile bilaterale dintre cele doua state, dar si un parteneriat in domeniul noilor tehnologii, potrivit unui comunicat de presa al Palatului Victoria .  In acelasi document se arata ca "premierul israelian a salutat adoptarea de catre Guvernul Romaniei a cadrului de lansare a dezbaterii privind relocarea ambasadei Romaniei la Ierusalim".

 

Amintim ca, Liviu Dragnea, Viorica Dancila si Teodor Melescanu se afla zilele acestea in Israel, vizita care a fost tinuta secretă pana in ultimul moment.

 

Abia marti seara, Guvernul a anuntat agenda acestei vizite oficiale, care a inceput miercuri, la invitatia prim-ministrului Netanyahu.

 

Cat despre plecarea lui Liviu Dragnea in Israel, aceasta a fost confirmata abia miercuri. Si nu de PSD sau Camera Deputatilor (unde este presedinte), ci de catre ambasadorul Israelului la Bucuresti.

 

Miercuri Liviu Dragnea ar fi trebuit sa fie prezent la Inalta Curte, unde erau programate pledoariile finale in dosarul angajarilor fictive din Teleorman, in care este inculpat.

 

TAGS : guvern psd dragnea dancila melescanu vizita israel
Comentarii
Mircea Popescu 2018-04-25
NE-AM PROCOPSIT. SI CU RETROCEDARILE LUATE SI CU TARA "FARA COURPTIE" PRIN CUNOSTIINTELE IN MATERIE ALE ISRAELIENILOR. CARE AU ATAT DE MULTE CA LE EXPORTA DIN GREU.
emil 2018-04-25
Infractorul bin Laden mai trebuia invitat la Zidul Plangerii...
Total 2 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1602
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22