1 Decembrie: Ziua portilor Deschise la Palatul Victoria. Premierul va fi la birou

Iulian Popescu | 27.11.2015

Prim-ministrul Dacian Cioloș așteaptă cetățenii să vină la Palatul Victoria, de 1 Decembrie, între orele 11:00 și 16:00, anunță un comunicat al Guvernului.

Pe aceeași temă

 

Dacian Cioloş va fi una dintre gazdele românilor care vor dori să viziteze sediul Guvernului.

 

"Responsabilitatea, transparenţa şi deschiderea spre dialog sunt valorile pe care ne vom fundamenta măsurile publice, având în vedere că aşteptările românilor pentru o mai mare deschidere a instituţiilor sunt profund îndreptăţite. 1 Decembrie este o zi cu puternice semnificaţii pentru România de ieri, de astăzi, dar mai ales pentru România de mâine", a spus prim-ministrul Dacian Cioloş, citat în comunicatul de presă.

 

Palatul Victoria va putea fi vizitat între orele 11:00 și 16:00.

 

De la ora 11:00, premierul Dacian Cioloş va participa la parada militară organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, după care va merge la Palatul Victoria.

 

Românii care vor vizita sediul Guvernului vor fi întâmpinaţi de vicepremierul Vasile Dîncu, de ministrul pentru Consultare Publică şi Dialog Civic, Victoria-Violeta Alexandru, şeful Cancelariei primului-ministru, Ioan Dragoş Tudorache, şi secretarul general al Guvernului, Sorin Sergiu Chelmu.

 

Accesul se va face pe la intrarea principală.

 

Vor putea fi vizitate: Sala Muntenia (unde se desfăşoară şedinţele Guvernului), Sala Dobrogea, Sala Transilvania (unde sunt organizate ceremoniile oficiale), Sala Moldova (unde au loc întâlnirile oficiale ale primului-ministru cu înalţi oficiali străini), precum şi Centrul de presă.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22