A mai murit o pacientă transferată la Iași după incendiul de la Spitalul Județean Piatra Neamț

Laurentiu Gheorghe | 19.11.2020

Încă un pacient transferat de la Terapie Intensivă din Piatra Neamţ la Iaşi, în urma incendiului de sâmbătă, a murit, joi, la Spitalul de la Leţcani, transmite Mediafax.

Pe aceeași temă

Este vorba despre o femeie transferată după incendiul care a avut loc sâmbătă în Terapia Intensivă a Spitalului Judeţean Neamţ. Zece oameni au murit în urma incendiului devastator la Secţia ATI a Spitalului Judeţean Piatra Neamţ.

Şase răniţi au fost transportaţi la Spitalul de la Leţcani, judeţul Iaşi. Dintre aceștia, o femeie în vârstă de 72 de ani a murit miercuri.

Seful Sectiei de terapie intensiva din cadrul Spitalului Mobil de la Letcani, Florin Rosu, a declarat joi ca a murit inca una dintre victimele incendiului de la Spitalul Judetean Piatra Neamt care au fost transferate in aceasta unitate medicala.

Potrivit sursei citate, este vorba de o femeie in varsta de 68 de ani, care avea comorbiditati si noua forma de coronavirus. Femeia respira cu ajutorul aparatelor.

Acesta este cel de-al treilea deces din randul celor sase persoane care au fost transferate in cursul serii de sambata la Spitalul Mobil Letcani dupa ce un salon de la Spitalul Judetean Piatra Neamt a fost incendiat. In incendiu si-au pierdut viata 10 pacienti, alti sase fiind transferati la Letcani. De asemenea, in incendiu au fost raniti un medic si o asistenta care au incercat salveze pacientii din flacari. Medicul a fost transportat in stare grava la un spital din Belgia.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22