ALDE vede lovitură de stat și premizele unui război civil în protestele împotriva guvernului

Dora Vulcan | 05.02.2017

Deputatul ALDE Remus Borza a spus duminică la dezbaterile din Parlament pe marginea bugetului CSM ca discutiile ar trebui suspendate din cauza "convulsiile sociale" din strada care afecteaza cresterea economica a tarii si pot duce la scaderea PIB-ului. El le-a vorbit colegilor chiar despre o posibilă lovitura de stat si chiar a declansării unui razboi civil făcându-se a uita că situația din stradă a fost provocată de abuzurile guvernului.

Pe aceeași temă

 

 

"In mod normal, raportat la ceea ce se intampla azi in strada, ar trebui sa suspendam dezbaterile pe bugete, pentru ca pana cand nu vom avea o solutie finala la aceste convulsii sociale, care imbraca germenii unei veritabile lovituri de stat si care pot sa degenereze intr-un razboi civil, orice discutie a noastra este de prisos", a spus Borza, citat de Hotnews.ro.

 

 

Presedintele Comisiei de buget din Senat, Viorel Arcas (PSD), l-a intrerupt in mai multe randuri pentru a-i cere sa revina asupra bugetului si sa nu mai faca declaratii politice. Remus Borza nu s-a lăsat și și-a continuat viziunea apocaliptică: "Daca nu o sa avem bani, nu o sa putem da la niciun minister, la nicio institutie". Insa presedintele Comisiei nu i-a mai oferit cuvantul.

 

 

 Remus Borza a explicat, la finalul şedinţei, că membrii PSD şi ALDE ''clocotesc'' în ţară şi vor să organizeze o contramanifestaţie pentru că şi-au dat seama că este o ''manipulare grosolană''. ''Studenţii pe banii Guvernului Grindeanu vin să strige jos Grindeanu, un paradox. (…) Asta este o dictatură a străzii'', a susţinut el, citat de Mediafax.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22