Alex Coita, numit consilier onorific al premierului Dăncilă. Coita este un obișnuit al Antenei 3

Dora Vulcan | 12.08.2019

Alexandru Ioan Coita, un obișnuit al studioului Antenei 3, a fost numit consilier onorific al premierului Viorica Dăncilă.

Pe aceeași temă

Decizia a fost publicată luni în Monitorul Oficial.

Coita a fost în trecut consilier al Robertei Anastase, fost președinte din partea PDL al Camerei Deputaților, precum și secretar de stat în Ministerul Transporturilor în guvernul MR Ungureanu, aminteste G4Media.ro.

Coita s-a remarcat prin cauționarea totală a politicilor lui Liviu Dragnea în justiție, el participand chiar la un interviu cu liderul PSD în platoul Antenei 3, alături de Mihai Gâdea.

Coita se prezintă pe Facebook ca ”Analist de afaceri globale, antreprenor și profesor asociat la SNSPA”. El arată că este Managing Partner & Founder la compania de consultanță Ganes Strategy.

”Eu nu mă consider analist politic. Eu sunt diplomat și economist. M-am pregătit pentru o carieră în diplomație, am fost pasionat toată viața de de relațiile internaționale, politică externă. Am obținut diplome de facultate și master în aceste domenii. Am studiat economia internațională și am obținut un doctorat în Securitate. Aceasta e pasiunea mea și domeniul la care mă pricep. Am început să fiu apropiat de politică, pentru că, revenind în România după șapte ani, am avut această miză de a încerca să ajut un pic țara. În timp, sper că am reușit să înțeleg cum funcționează procesele acestei țări. Din punct de vedere profesional, vorbim de modul în care îmi câștig existența, sunt consultant, am o mică firmă de consultanță de business, prin care încerc să ajut firme străine. Am lucrat și cu firme românești, să-și facă strategii, să comunice mai bine în plan intern și extern” a spus Alex Coita, în cadrul unui interviu acordat pentru DCNews.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22