Alina Gorghiu anunță numele a doi posibili ministri, la Educatie si Finante

Vlad Toma | 07.12.2016

Alina Gorghiu, a declarat aseara, la B1 Tv, în emisiunea ”Dosar de politician”, ca Ministerul Educatiei ar putea fi preluat de Adriana Saftoiu ia cel al Economiei de Florin Catu, daca PNL va forma majoritatea parlamentara.

Pe aceeași temă

 

"Vorbesc de oameni în PNL foarte bine pregătiţi. Adriana Săftoiu poate să fie foarte bine un ministru al Educaţiei, Florin Cîţu, la Economie sau Finanţe. Sunt oameni care oricând ar putea să ocupe un portofoliu de ministru fără să am vreo ezitare să-i propun pentru asta şi fără să mă gândesc că nu ştiu în prima secundă ce vom face acolo," a declarat sefa PNL, la B1 Tv.

 

Ea considera ca posibilitatea de a desemna astfel de ministri diferentiaza clar PNL de PSD care ar urma sa numeasca ministri oameni nepregatiti: "Temerea mea este că dacă PSD ajunge la guvernare, va veni cu aceeaşi Ecaterina Andronescu, care este un dezastru pentru sistemul de educaţie din România şi o spun răspicat: temerea mea este că vor veni cu tot felul de oameni care habar nu au şi că o să facă aceeaşi politică din ultimii 26 de ani", a mai spus Gorghiu.

 

Alina Gorghiu, presedintele PNL, a declarat in mod repetat că PNL va obtine peste 30% din voturile exprimate la alegerile parlamentare care vor avea loc duminica. 

 

Ea a respins rezultatele sondajului prezentat de USR care arata ca partidul lui Nicusor Dan a devenit a doua forta politica a tarii urmand sa obtina 19% din voturile alegatorilor la alegerile din 11 decembrie, in timp ce PNL era pe pozitia a treia cu 18%.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22