Alina Gorghiu, co-presedinte PNL: Sunt FILATA in trafic de masini particulare. Am aflat de la parlamentari PSD ca o echipa cerceteaza tot ce am facut in ultimii zece ani

P.c. | 22.06.2015

Pe aceeași temă

Alina Gorghiu, co-presedintele PNL, a scris astazi, pe contul sau de Facebook, ca este filata in trafic de masini particulare si ca a aflat de la mai multi parlamentari PSD ca la Parchetul General si la ANI se instrumenteaza mai multe plangeri impotriva ei, o echipa cercetand tot ce a facut in ultimii ani.

 

CITITI mesajul postat de Alina Gorghiu:

 

"Știam din momentul alegerii mele în funcția de copreședinte al PNL că voi beneficia de un tratament compus din atacuri, insulte, manipulări și dezinformări. Asa am ajuns sa fiu transformată de către propaganda PSD din martor în Victor Ponta, din avocat în Dan Șova și din copreședinte al PNL în Elena Ceaușescu, Ana Pauker, Gheorghe Gheorghiu Dej, Elena Udrea și alții. Toată această campanie a pornit din momentul votului PNL în cazul senatorului Dan Șova. În lumina evenimentelor recente înțeleg și de ce Prim-ministrul a fost atât de afectat de acțiunea politică a PNL în privința prietenului său. Îi transmit, din nou, Prim-ministrului in exil să nu își facă speranțe, acțiunile de intimidare sau calomniile nu au niciun efect asupra mea.


Sa nu uit. Am observat și in dimineata asta filajul mașinilor particulare care mă însoțesc de câteva luni în trafic, probabil că cineva dorește să mă protejeze J Am aflat, de asemenea, de la parlamentari PSD, care nu sunt de acord cu aceste metode, că se instrumentează plângeri la Parchetul General și ANI și că o echipă cercetează tot ce am făcut și n-am făcut în ultimii 10 ani. Grea operați...une:)) Sa mai zica cineva ca nu avem un premier preocupat chiar și din Turcia de soarta opozitiei din Romania!"

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22