Alina Gorghiu: Domnule Dragnea, nu mai speraţi! Nu veţi fi niciodată prim-ministru!

E.b. | 02.11.2016

Alina Gorghiu, liderul PNL, i-a transmis lui Liviu Dragnea, preşedintele PSD, să nu mai spere că va fi vreodată prim-ministrul României, pentru că acest lucru nu se va întâmpla niciodată.

Pe aceeași temă

 

Domnule Dragnea nu mai speraţi, nu veţi fi niciodată prim-ministrul României!”, a spus Alina Gorghiu, la finalul discursului susţinut în cadrul Consiliului Naţional, conform News.ro.

 

Preşedintele PNL a mai spus că liberalii vor învinge PSD la aceste alegeri, pentru că diferenţele dintre PSD şi PNL sunt foarte clare.

 

Gorghiu i-a mulţumit premierului Dacian Cioloş pentru prezenţa la evenimentul PNL, unde şi-a prezentat platforma politică România 100.

 

”Mulţumesc premierului că a venit alături de noi să îşi prezinte platforma, PNL a fost partidul care a susţinut Guvernul un an de zile. Suntem generaţia care va face bilanţul celor 100 de ani de la marea Unire, care va trebui să dea un raport pozitiv pentru puţină vreme, care va trebuie să arate nu doar respect, ci şi speranţă în viitor”, a spus Gorghiu, adăugând: ”Hai în campanie!”. 

 

Partidul Naţional Liberal a votat, miercuri, cu unanimitate, în şedinţa Consiliului Naţional, susţinerea Platformei România 100, a premierului Dacian Cioloş şi desemnarea acestuia ca şi candidat al liberalilor pentru funcţia de premier.

 

Decizia supusă votului Consiliului Naţional a fost adoptată de forul de conducere cu unanimitate de voturi

 

Astfel, potrivit celor două articole din Decizie, PNL îşi asumă şi susţine platforma România 100, propusă de premierul Dacian Cioloş. De asemenea, PNL a votat ca propunerea de candidat al PNL pentru poziţia de prim-ministru al României, în urma alegerilor parlamentare din 11 decembrie, să fie Dacian Cioloş. 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22