Alina Gorghiu exclude o alianta cu PMP: Exista o fratie puternică Dragnea-Ponta-Băsescu

Vlad Toma | 29.11.2016

Alina Gorghiu, presedinta PNL, a declarat recent, intr-o emisiune la Antena 3, ca partidul pe care il conduce exclude orice alianta cu PMP deoarece acest partid ar fi apropiat de PSD, existand deja aliante locale intre cele doua formatiuni.

Pe aceeași temă

 

Gorghiu a mai afirmat ca între Victor Ponta, Liviu Dragnea şi Traian Băsescu există o ”frăţie puternică”, scrie News.ro

 

Sefa PNL a declarat ca ideea de USL a fost o greseala si ca nu mai exista nicio apropiere intre PSD si PNL.

 

”Ştiţi pentru ce a fost făcut USL? Împotriva lui Băsescu şi a regimului Băsescu. Ştiţi cine a fost primul din USL care a semnat pactul de coabitare cu Băsescu: Victor Ponta. Ştiţi ce se întâmplă astăzi între Victor Ponta, Liviu Dragnea  şi Traian Băsescu? Acelaşi lucru, o frăţie puternică. În toată ţara. Întrebaţi-o pe Firea cu cine are majoritate în CGMB, în toată ţara PSD-ul are majorităţi cu PMP”, a afirmat Gorghiu. 

 

Gorghiu a mai precizat ca PMP va merge cu siguranta alaturi de PSD, desi lasa impresia ca nu se inteleg, deoarece au de fapt acelasi discurs.

 

Sefa PNL afirma acum cateva zile ca PNL va obtine aproximativ 30% din voturile romanilor la alegerile din decembrie si isi exprima speranta ca liberalii vor forma guvernul, alaturi de USR: "Ar fi bine ca USR să ia 19 la sută în intenția de vot, scor conform propriului sondaj de opinie. În privința PNL, toate cercetările independente de noi indică PNL la un scor de aproximativ 30 la sută. În aceste condiții, dacă prezența va fi cea estimată de USR, iar scorul lor va fi compus din două cifre, vom putea realiza fără emoții majoritatea necesară pentru investirea unui guvern Dacian Cioloș, așa cum ni-l dorim și noi și USR."

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22