Alina Gorghiu: Liberalii care au luat scoruri bune, propusi pentru functiile interimare

Vlad Toma | 13.12.2016

Alina Gorghiu, presedinta demisionara a PNL, a anuntat recent, in urma sedintei liberalilor care a avut loc aseara, liderii partidului care au obtinut rezultate peste media pe tara vor fi propusi pentru functiile devenite interimare.

Pe aceeași temă

 

"Vom decide cine va asigura interimatul în PNL în şedința BPN de marți. Discuția din această seară a fost una informală cu liderii partidului care au luat scoruri peste media pe țară. Nu s-au luat decizii. Meritocrația și cei care au luat scoruri bune, aceia vor fi propunerile pe care le vom face Biroului Politic Național pentru funcțiile devenite interimare," anunta fosta sefa a PNL.

 

Ea precizeaza de asemenea ca "obiectivul pe care mi l-am propus a fost să susțin oameni care au avut rezultate. Că vom alege o conducere mai suplă, că vom avea un interimar, că vom conduce cu o Comisie din 6 sau din 10, BPN de mâine le va decide. Voi avea o propunere pentru colegii mei," a mai spus ea.

 

Alina Gorghiu a demisionat ieri din functia de presedinte al PNL in urma esecului inregistrat de partidul sau la alegerile parlamentare desfasurate duminica. 

 

"Am avut o discuție cu liderii partidului și i-am informat că nu există alt gest decât depunerea mandatului meu de Președinte. A fost o onoare pentru mine să fiu liderul acestui partid, doi ani de zile. Vă asigur că e un partid puternic care va trece cu bine peste acest nedorit rezultat. De altfel, și alți lideri din conducerea partidului își asumă demisia," a transmis Gorghiu in prima parte a zilei de ieri.

 

Liberalii se vor reuni astazi intr-un Biroul Politic National pentru a desemna conducerea interimara a partidului. Gorghiu a discutat aseara cu mai multi lideri din teritoriu ai PNL care au obtinut rezultate peste media nationala a partidului.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22