Alina Gorghiu: PNL nu exclude un drum comun cu Dacian Cioloş, după alegeri

E.b. | 14.10.2016

Alina Gorghiu susţine că, în măsura în care se poate găsi priorităţile PNL în platforma lui Cioloş, atunci se poate confirma un drumul comun.

Pe aceeași temă

 

 

Alina Gorghiu, preşedintele PNL a declarat, vineri, în legătură cu anunţul premierului Dacian Cioloş de a prezenta în perioada următoare o platformă de principii şi valori care ar putea fi continuate după alegeri, că, în măsura în care în acest document se vor regăsi priorităţile PNL privind economia, educaţia, sănătatea, atunci drumul comun cu acesta se confirmă, conform News.ro

 

”E corectă şi aşteptată decizia lui Dacian Cioloş de a-şi continua proiectele începute. Pentru PNL, ele nu sunt o noutate. Este ştiut că noi le-am susţinut în tot acest an. Evident că trebuie să-i cunoaştem întreaga platformă, dar în măsura în care putem regăsi priorităţile PNL - o economie competitivă, o administraţie modernă, sisteme de educaţie şi sănătate în pas cu timpurile, o politică inteligentă de investiţii publice şi, în general, un stat cinstit cu cetăţenii săi – atunci, se confirmă drumul comun”, a afirmat Alina Gorghiu.

 

Preşedintele PNL a menţionat că românii aşteaptă ca forţele care acţionează în aceeaşi direcţie şi care pot construi o Românie dreaptă, o Românie a normalităţii să se unească în jurul unui proiect.

”E nevoie de un parteneriat solid pentru ca, după 11 decembrie, România să meargă doar înainte, iar eu cred în axa reformatoare Klaus Iohannis-Dacian Cioloş-PNL”, a mai spus Gorghiu. 

 

Premierul Dacian Cioloş a declarat, joi, la Digi 24, că în perioada următoare va veni cu o "platformă" de principii şi valori care ar putea fi continuate după alegeri, pe care o va propune public, iar apoi ar putea să o discute cu partide precum PNL şi USR, dar nu a oferit un răspuns clar dacă doreşte sau nu să rămână premier după alegeri.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22