Alina Gorghiu: Puteti sa-l intrebati pe Vasile Blaga cat de usor sunt de manipulat

P.c. | 19.12.2014

Pe aceeași temă

Alina Gorghiu, co-presedintele Partidului National Liberal (PNL), a declarat vineri, la Galati, ca adversarii sai politici, care sustin ca a fost aleasa co-presedinte PNL pentru ca poate fi usor manipulata de Vasile Blaga, ar putea sa il intrebe direct pe acesta cat de usor de manipulat este, relateaza Hotnews.
 
 
"Puteti sa-l intrebati pe Vasile Blaga cat de usor sunt de manipulat, a avut parte de mine deja, am facut parte din echipa scurta de campanie, timp de o luna jumatate si am lucrat cot la cot, asa ca a avut ocazia sa vada cat de usor sau de greu e sa se lucreze cu mine. Asta cu manipularea este cea mai facila critica, cel mai greu de demonstrat si n-as raspunde la asa ceva, ci la chestii de substanta, nu glumite si cancanuri.
 
Un om politic are menirea sa vorbeasca lucruri serioase, sa se preocupe de constructie, iar cu Vasile Blaga asta vom face, vom construi, pentru ca este foarte mult de lucru. De la momentul fuziunii si pana azi nu s-au facut decat pasi foarte marunti, este adevarat, am avut cel mai mare succes electoral cu Klaus Johannis, insa greul abia acum incepe, si nimic din ce urmeaza sa facem nu va fi usor, dar sunt convinsa ca localele si parlamentarele vor fi finalul unui proces complicat al fuziunii, dar incununat de succes", a spus Alina Gorghiu.
 
 
 
 
Ea a adaugat ca dupa o scurta perioada de timp va demonstra ca din 2000, de cand este in PNL, n-a trecut vremea degeaba pe langa ea. 
 
 
Alina Gorghiu a facut apel la "liniste, unitate si consens", precizand ca, dupa succesul electoral al lui Klaus Iohannis, "greul abia acum incepe". "Am convingerea ca sfarsitul de an va fi unul linistit. Avem nevoie de liniste, unitate, de consens si avem nevoie de un an mult mai bun in care sa intelegem ca trebuie sa facem ceva, trebuie sa aducem un aer proaspat si in politica si absolut in orice domeniu, pentru ca semnalul a fost prea puternic ca sa putem sa-l ignoram", a afirmat Gorghiu.
 
Alina Gorghiu si Vasile Blaga au fost prezenti vineri la Galati, unde au participat la cea de-a XXI-a editie a Galelor premiilor PNL
 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22