Ambasadorul Marii Britanii se roagă pentru românii răniţi în atentatul de la Londra

E.b. | 23.03.2017

Paul Brummell, ambasadorul Marii Britanii la București, mulțumește românilor pentru mesajele de compasiune transmise în urma atacului de miercuri de la Londra, subliniind că se gândește și se roagă pentru românii afectați.

Pe aceeași temă

  

"Mulțumesc România, pentru mesajele de compasiune și susținere de după evenimentele îngrozitoare din Londra. Mă gândesc și mă rog pentru românii răniți în atacurile atroce și pentru familiile lor. Rămânem uniți", a scris diplomatul britanic pe pagina sa oficială de Twitter.

 

Două persoane de cetățenie română au fost rănite în urma atacului de miercuri după-amiază de la Londra. Una dintre ele se află în continuare internată în stare gravă, iar cealaltă, care a fost rănită ușor, a fost externată, a informat joi dimineața Ministerul Afacerilor Externe.

 

Miercuri, un bărbat a intrat cu autoturismul în pietonii de pe podul Westminster din Londra, iar după aceea a reușit să înjunghie un polițist și a încercat să intre în clădirea Parlamentului, înainte de a fi împușcat mortal de forțele de securitate. Polițistul înjunghiat a decedat în urma rănilor suferite, la fel și doi dintre pietonii loviți de mașina atacatorului

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22