Ana Birchall o pune la punct pe Firea: Tupeu și maximă nesimțire la această doamnă

Laurentiu Gheorghe | 01.02.2021

Ana Birchall îi amintește fostului primar al Capitalei, Gabriela Firea, că nu este în măsură să-l critice pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, după ce și-a bătut joc de bucureșteni timp de patru ani.

Pe aceeași temă

„Tupeu si maxima nesimtire la aceasta doamna senator (fugita in Parlament desi castigase un loc de consilier general iar in campanie se jura si promitea cum o sa se lupte ea pentru bucuresteni etc etc... functia de consilier general fiind prea mica pentru ambitiile de preamarire ale acestei doamne)!", a reactionat Birchall.

In opinia fostului ministru al Justitiei, pentru "toate nenorocirile facute in Bucuresti", Firea ar trebui "sa nu scoata capul din pamant de rusine....si sa aiba decenta sa se abtina".

"P.S. Da, asa cum am mai spus, ministrul Sanatatii are responsabilitate sa (inclusiv din primul mandat) dar Firea se numara printre ultimile persoane care poate sa scoata capul si sa dea lectii! Daca e totusi nevorbita poate incepe cu domnul Cercel!", a adaugat Birchall.

Intr-o alta postare pe Facebook, fostului ministru al Justitiei a amintit de o poza mai veche in care Firea, aflata in biroul ei din Primaria Capitalei, are langa ea un calorifer electric.

"Sa ii aducem aminte doamnei senator cum se incalzea la biroul de primar general cu caloriferul sau cum se tinea de balade gen 'cri cri calorifer gri' ...ca se pare ca a uitat! Asa cum am mai spus, aceasta doamna ar trebui sa aiba minima decenta si sa nu mai ridice capul din pamant de rusine pentru tot raul facut bucurestenilor in mandatul ei de primar! Rog share, sa se stie adevarul! P.S. O rog sa nu isi mai asmuta postacii, trolii si un anumit 'patruped' ca sa ma denigreze! Nu de alta dar pur si simplu se face si mai mult de ras!", a precizat Birchall.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22