ANAF: Cetatenii isi pot plati taxele cu cardul in 53 de sedii din 10 judete

Vlad Toma | 21.07.2016

Agenția Națională de Administrare Fiscală a anuntat astazi ca romanii isi vor putea plati taxele si impozitele cu cardul, in mai multe sedii ale institutiei, in 10 judete ale tarii.

Pe aceeași temă

 

Fiscul a anuntat astazi ca "in 53 de sedii ANAF din 10 județe se poate plăti și cu un card bancar"

 

"Ministerul Finanțelor Publice și Agenția Națională de Administrare Fiscală vin în sprijinul cetățenilor și continuă procesul de modernizare și de simplificarea a plății taxelor și impozitelor fiscale și nefiscale: din această săptămână, persoanele fizice din 10 județe (Arad, Caraș-Severin, Hunedoara, Timiș, Brăila, Buzău, Constanța, Galați, Tulcea și Vrancea) pot să își plătească la ghișeu obligațiile fiscale și cu ajutorul cardului bancar.

 

În acest scop, au fost instalate 101 POS-uri, în 53 de sedii ANAF (direcții regionale, administrații fiscale județene și servicii fiscale orășenești cu unități de trezorerie)," arata ANAF, intr-un comunicat.

 

Premierul Ciolos a anuntat ieri ca "din toamnă, fiecare cetățean își va putea plăti online taxele și impozitele. Anunțul pentru achiziționarea serviciilor bancare privind plățile online cu cardul a fost lansat astăzi în SEAP, un pas important pe direcția debirocratizării și a simplificării relației dintre contribuabili și administrație."

 

Ministerul Finantelor publice a anuntat de asemenea ca "ANAF a mai făcut un pas spre modernizare și a început procedura de achiziție a serviciilor de acceptare a plăților prin card bancar pe Ghiseul.ro. Procesul este estimat a se încheia la finalul lui septembrie."

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22