Armand renunta la Consiliul General al Capitalei pentru un loc de consilier la sectorul 1

Vlad Toma | 14.06.2016

Clotilde Armand, candidata USB la primaria sectorului 1, a anuntat astazi, pe contul sau de Facebook, ca a ales sa fie consilier local la sectorul 1, renuntand la locul din Consiliul General al Bucurestiului.

Pe aceeași temă

 

Armand a promis ca isi va respecta promisiunile pe care le-a facut in campania electorala."Am primit acest certificat care spune ca am fost aleasa consilier in Consiliul local al sectorului 1. Am semnat declaratia care spune ca am ales postul de consilier al sectorului 1 si nu ma voi duce la postul de consilier in Consiliul General al Bucurestiului. Am ales sectorul 1.

 

Vreau sa va spun ca o sa facem tot ce am promis, transparenta in primul rand, o sa publicam tot ce vom gasi. Vrem sa organizam sectorul 1 in cartiere, sa avem oameni cu care sa lucram. O sa facem un apel la toti cetatenii sectorului 1 sa ni se alature noua, echipei de consilieri, platforma este in pregatire, va fi gata in aproximativ o saptamana si va trebui sa lucram cu aceste asociatii, cu aceste grupuri de oameni care se vor constitui.

 

 

Nu vom refuza sa primim cetatenii dar va fi foarte important sa existe organizare pentru ca nu vom putea trata fiecare cerere, comunitatea trebuie sa se organizeze. O sa facem un efort mare de comunicare. V-am promis ca o sa avem un canal de televiziune pe internet, o sa ne intalnim in mod regulat, o sa invitam asociatiile de cartier ca sa dezbatem problemele si apoi o sa putem sa le rezolvam. Sunt foarte fericita daca toate ideile noastre sunt preluate de alte partide, pentru ca noi vrem sa schimbam cum se face politica si administratie locala. Daca PSD vrea sa faca la fel e foarte bine, il invit sa faca exact asta. Pregatim platforma de care am vorbit", a anuntat Clotilde Armand.  

 

Cateva sute de persoane au protestat sambata, in Piata Universitatii, pentru a cere renumararea voturilor din sectorul 1. In acest sector, Clotilde Armand, candidata USB, a pierdut in cele din urma alegerile in fata lui Dan Tudorache, candidatul PSD, desi avea un avantaj de cateva procente dupa inchiderea urnelor.

 

USB a cerut BEC renumararea voturilor insa aceasta cerere a fost respinsa, fapt pentru care aceasta problema va ajunge probabil in justitie.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22