AUR va vota moțiunea de cenzură inițiată de PSD: Guvernul Cîțu trebuie să plece cât mai repede

Laurentiu Gheorghe | 28.05.2021

George Simion a spus vineri că Alianța pentru Unirea Românilor va vota moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu inițiată de PSD si consideră că Executivul „trebuie să plece”.

Pe aceeași temă

Reprezentantii AUR spun ca voturile PSD si ale formatiunii nu sunt necesare pentru ca motiunea de cenzura sa treaca, si vor cauta sprijin si printre alti parlamentari, a declarat pentru News.ro liderul formatiunii, George Simion.

„Guvernul Citu trebuie sa plece, neaparat, cat mai repede. AUR nu agreeaza jocuri de imagine fara rezultat cum incearca sa faca PSD. Miercuri in Parlament guvernarea putea fi oprita din implementarea PNRR printr-o treime din parlamentari, dar PSD a votat pentru”, a declarat vineri, pentru News.ro, deputatul George Simion.

Liderul AUR anunta de asemenea ca reprezentantii formatiunii politice vor incerca sa obtina sustinere si din partea altor parlamentari, in contextul in care PSD si AUR nu au, impreuna, voturile necesare caderii guvernului prin motiune.

„Vom cauta sustinerea si a altor parlamentari pentru ca doar voturile noastre si ale PSD nu sunt suficiente pentru o motiune de cenzura. De asemenea, revenim cu solicitarea catre PSD sa sustina suspendarea din functie a lui Klaus Iohannis printr-un referendum national”, a precizat George Simion.

PSD a anuntat ca va depune motiune de cenzura impotriva Cabinetului Citu in 14 iunie.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22