Avertismentul lui Iohannis catre noul ministru de Interne, Dragos Tudorache

Dora Vulcan | 07.09.2016

"Chiar daca nu MAI organizeaza alegerile, ci AEP, ministerului ii revine un rol important in procesul electoral. Este vital pentru consolidarea democratiei in Romania ca alegerile din toamna sa se desfasoare in perfecta ordine, intr-un climat de siguranta si sa avem garantia ca rezultatul nu este viciat in niciun fel, a spus Iohannis.

Pe aceeași temă

 

 

Declaratia lui Klaus Iohannis a fost facuta dupa ce Dragos Tudorache a depus juramantul la Palatul Cotroceni odata cu investirea sa cu functia de ministru de Interne.

 

 

Paul Gheorghiu, fost sef de cabinet al premierului Dacian Ciolos, a depus si el juramantul in functia de sef al Cancelariei primului ministru.

 

 

"Dumneavoastra preluati cate un portofoliu greu", le-a spus Klaus Iohannis celor doi, urandu-le succes.

 

 

Klaus Iohannis a afirmat, la ceremonia de depunere a juramantului, ca "Dumneavoastra, domnule ministru de Interne, preluati unul dintre ministerele de baza din Guvern, intr-o etapa care este in acelasi timp o etapa dificila, dar totodata cu sanse foarte bune de a consolida acest minister care a trecut printr-o serie de schimbari. Au fost etape in care MAI a dovedit ca este nu numai puternic, ci a dovedit ca poate sa faca fata unor provocari complicate, cum ar fi ultimele alegeri - alegerile locale - de care s-a absolvit cu brio."

 

 

"Chiar daca nu Ministerul de Interne organizeaza alegerile, ci Autoritatea Electorala Permanenta, ministerului ii revine un rol foarte important in cadrul procesului electoral. Este vital pentru consolidarea democratiei in Romania ca alegerile din toamna sa se desfasoare in perfecta ordine, intr-un climat de siguranta si sa avem garantia ca rezultatul nu este viciat in niciun fel. Aveti si multe alte probleme de rezolvat. Eu va urez mult succes", a adaugat Klaus Iohannis. 

 

 

Seful statului a avut un mesaj si pentru premierul Dacian Ciolos si intregul Cabinet: "Va doresc o toamna care cu siguranta va fi fierbinte din punct de vedere politic si electoral, dar in acelasi timp va doresc sa demonstrati ca Guvernul tehnocrat isi face treaba, asa cum a primit mandatul, garantand organizarea unor alegeri ca la carte."

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22