Avizul serviciilor - categoric negativ. Iohannis i-a comunicat inainte lui Dragnea (Surse)

Vlad Toma | 27.12.2016

Presedintele Iohannis ar fi respins nominalizarea lui Sevil Shhaideh pentru functia de premier, printre altele, si pe baza unui aviz "categoric negativ" din partea serviciilor de informatii, conform unor surse de la Cotroceni citate de Hotnews.ro

Pe aceeași temă

 

Motivul respingerii ar fi constat in faptul ca sotul lui Sevil Shhaideh, Akram Shhaideh, ar fi ocupat functii guvernamentale in regimul Assad iar fratii lui ar avea de asemenea legaturi cu acest regim, scrie Hotnews.

 

Conform sursei citate, Iohannis le-ar fi transmis lui Liviu Dragnea si Sevil Shhaideh motivele respingerii inainte de a face public acest fapt.

 

Presedintele Klaus Iohannis a respins astazi propunerea facuta de PSD si ALDE pentru functia de premier. Iohannis a afirmat ca a cantarit bine argumentele pro si contra si a decis sa nu o accepte pe Sevil Shhaideh pentru aceasta functie, cerand PSD si ALDE o alta propunere.

 

Traian Basescu, fostul presedintele al Romaniei, a afirmat recent ca marea problema a nominalizarii facute de PSD-ALDE nu este atat Sevil Shhaideh, cat sotul acesteia: "Nu desemnarea doamnei Sevil Shhaideh este marea problemă, ci soţul domniei sale", a transmis fostul presedinte.

 

El declarase, dupa consultarile de la Cotroceni, ca Akram Shhaideh ar fi lucrat 20 de ani in Ministerul Agriculturii din Siria, precizand ca nu poate da mai multe informatii in mod public.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22