Bacalbaşa, un alt deputat PSD gata să tragă în adversarii politici şi teoriile sale halucinante

E.b. | 22.03.2017

Nicolae Bacalbaşa, un alt deputat PSD care spune că ar fi tras şi el în adversari politici (ţărănişti) dacă ar fi avut o mitralieră la timpul potrivt.

Pe aceeași temă

 

 

După ce declaraţiile deputatului Cătălin Rădulescu au scandalizat opinia publică, un alt deputat PSD face afirmaţii dure în faţa jurnaliştilor. Nicolae Bacalbaşa, deputat PSD,  spune că ar fi tras şi el în adversarii politici dacă ar fi avut o mitralieră la timpul potrivit.


Pe Nicolae Bacalbaşa îl ştiţi, chiar dacă numele lui s-ar putea să nu vă spună nimic. Au fost ani la rând în care, de câte ori se întâmpla un incident neobişnuit la Galaţi, pe ecranele televizoarelor apărea un medic cu mustaţă albă şi cu părul vâlvoi, care în loc să comunice starea celor răniţi, începea să spună bancuri pe seama lor, scrie Adevarul.


Dacă nişte nemernici agresau sexual o bătrână de 80 de ani, medicul îşi începea comunicarea spunând: „doi violatorii au vrut să demonstreze că femeia rămâne femeie la orice vârstă“. Atunci când doi fraţi se omorau în bătaie în timp ce tăiau o capră, Bacalbaşa se concentra asupra „procesului de belire a unei capre“. 

 

Acesta este Nicolae Bacalbaşa! Aţi văzut că îl ştiţi?  După cum o admite chiar el, aceste scene de stand-up comedy făcute pe holurile Spitalului de Urgenţă Galaţi i-au adus un oarecare capital de popularitate, arată Adevarul

 

L-a valorificat intrând în politică: între 2012 şi 2016 a fost preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, iar din decembrie anul trecut a devenit parlamentar, ales pe listele PSD.     Î

 

De la înălţimea funcţiei de parlamentar, deputatul PSD adună informaţii din surse pe care refuză să le divulge şi construieşte, cu ajutorul lor, diverse teorii conspiraţioniste despre evenimentele majore din ultima perioadă.

 

Toate în interviul de mai jos oferit ziarului Adevarul.  

 

 

Interviul cu Nicolae Bacalbaşa a fost realizat tot la Parlament, cu câteva ore înainte de cel cu deputatul Cătălin Rădulescu. Între ele nu există nicio legătură de cauzalitate.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22