Blaga si Gorghiu exclud posibilitatea unei colaborari intre Miscarea Populara si PNL

I. P. | 24.10.2015

După referirile făcute sâmbătă de Traian Băsescu la adresa fostului său partid, PDL, Vasile Blaga și Alina Gheorghiu au declarat că exclud categoric orice posibilitate ca PNL și Mișcarea Populară să colaboreze.

Pe aceeași temă

Întrebat dacă vede vreo colaborare cu Mișcarea Populară odată cu alegerea lui Traian Băsescu în fruntea partidului, Vasile Blaga a zis: "Deși în politică se spune să nu zici niciodată 'NU', de această dată este un 'NU' categoric. Nu am putut urmări declarațiile lui Traian Băsescu, dar am înțeles că acum vorbește din nou "de dragul PDL", dar țin minte că vorbea la perdea cu "adio PDL".

Dacă Traian Băsescu își face mari gânduri că își va întări partidul cu oameni care vezi-Doamne vor merge din vechiul partid către domnia sa, se înșeală", a mai zis Vasile Blaga, copreședinte PNL, într-o conferință de presă organizată la Buzău, citat de DC News.

 

Alina Gorghiu a negat și ea o astfel de posibilitate: "Vreau să spun și eu ceva. În noiembrie anul trecut, și Klaus Iohannis a fost întrebat cum se raportează PNL la Traian Băsescu și acesta a spus așa: 'Nu am făcut fuziunea nici pentru Băsescu, nici împotriva lui Băsescu, ci FĂRĂ Băsescu'. Lucrurile așa vor rămâne în continuare".

 

În discursul ţinut la Sala Palatului, Traian Băsescu a zis: "Toate compromisurile le-am făcut la vedere, când am făcut alianţe, când am făcut guverne, alături de dragul meu PD, PDL".

 

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a fost ales, sâmbătă, președintele Mișcării Populare, fiind unicul candidat la această funcție.

 

CITIȚI ȘI: Basescu, ales presedintele Miscarii Populare. Proiectul MP: Unirea cu Republica Moldova

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22