Carmen Dan se lupta din greu cu limba romana. Fara succes. Scrie ca a fost „supprefect“

E.b. | 12.01.2018

În declaraţia de interese din 2012, Carmen Dan, ministrul de Interne, în acea vreme subprefectul judeţului Teleorman, a scris că ocupă funcţia de „supprefect”.

Pe aceeași temă

 

 

Iar greşeala este fără echivoc, după cum vedeţi mai jos. Carmen Dan, în prezent ministru de Interne, a reuşit, în declaraţia de interese din 2012 să inventeze o nouă funcţie, cea de „supprefect“, cu toate că aceasta era numită în funcţia de „subprefect“, arată Adevărul.

 

Ministrul de Interne nu e la prima greşeală de exprimare. Carmen Dan a ajuns să fie ironizată chiar şi în rândul subordonaţilor ei. În urmă cu două zile ministrul de Interne a avut o nouă exprimare nefericită: „Până acum am decât informaţiile pe care le cunoaşteţi şi dumneavoastră, date aseară de purtătorul de cuvânt al Poliţiei“, declara Carmen Dan.

 

Greşeala sa a fost repede taxată. „«Până acum am decât informaţiile pe care le cunoaşteţi şi dumneavoastră». Cât de ruşinos!!! Ministru de interne în 2018 şi vorbeşte ca tanti de la tarabă care îţi vinde «decât» mere. Doamna ministru este aceeaşi care a zis «pronume», în loc de prenume“, a scris poliţistul Marian Godină, pe contul de Facebook

 

Carmen Dan se află în mijlocul unei dispute politice, după ce premierul Mihai Tudose, adică şeful ei direct, a declarat că aşteaptă demisia ei. Pe de altă parte, Carmen Dan a subliniat că doar Comitetul Executiv al PSD poate decide o eventuală demisie a sa.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

CELE MAI CITITE

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2018 Revista 22