Carmen Dan: Sorin Grindeanu, o păpușă cu cheiță în spatele căreia se află Victor Ponta

E.b. | 18.06.2017

Premierul Sorin Grindeanu este doar o păpusă a cărei cheiță se întoarce periodic, în spatele cheiței fiind "cel care se vrea adevăratul premier, respectiv Victor Ponta", a afirmat ministrul demisionar de Interne, Carmen Dan.

Pe aceeași temă

 

 

Ea a susținut că premierul "ar fi trebuit să dea dovadă măcar moral că înțelege gravitatea acestei situații".

 

"Era un cu totul alt om, acum are o problemă care ține mai mult de dereglarea unor mecanisme. Este doar o păpușă a cărei cheiță se întoarce periodic. În spatele cheiței se află cel care se vrea adevăratul premier, Victor Ponta. (...) Ar fi trebuit să dea dovadă măcar moral că înțelege gravitatea acestei situații. Este foarte hotărât să conducă un Guvern alcătuit din propria lui persoană și cu încă un tânăr exuberant. Nu are cum să constituie un guvern legitim. (...) În prezent este premierul nimănui", a declarat Carmen Dan, la România TV.

 

Ea a susținut că situația actuală se datorează unui "plan stabilit dinainte, premeditat".

 

Întrebată cum comentează faptul că a fost sunată de către secretarul general al Guvernului, care a felicitat-o pentru că era la minister, ea a opinat că, ''din noua calitate pe care o are, domnul Ponta a vrut să arate că este un om corect''.

 

''Nu o să mă bucur ca o fetiță că m-a sunat domnul Ponta. (...) A vrut să arate că și-a luat în serios responsabilitățile în SGG", a adăugat Carmen Dan.

 

Aceasta a mai spus, referindu-se la trimiterea demisiei sale și a lui Sevil Shhaideh președintelui Klaus Iohannis, că premierul le-a considerat un obstacol către succesul pe care îl anticipează și pe care nu îl va obține.

 

"În calculul său (al premierului Sorin Grindeanu), eu și Sevil ocupăm două poziții importante către succesul pe care îl anticipează și pe care nu-l va obține. Ceea ce se întâmplă acum nu mai are nimic de-a face cu moralitatea. Au considerat că noi reprezentam un obstacol", a conchis Carmen Dan. 

 

*********************

 

Pe de alta parte, Gabriela Firea, primarul Capitalei, o apropiata aliderului PSD Liviu dragnea, a declarat sambata ca Victor Ponta poate fi acuzat de abuz in serviciu pentru declaratiile politice facute de la tribuna Palatului Victoria si pe Facebook, ea sustinand ca "secretarul general al Guvernului trebuie sa isi indeplineasca doar atributiile din fisa postului privind statutul functionarului public".


 

Victor Ponta i-a recomandat sambata, pe Facebook, Gabrielei Firea sa isi faca datoria fata de cetatenii din Bucuresti si sa lase propaganda politica, in contextul in care furtuna de sambata a rupt mai multi copaci in municipiu

 

 

 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22