Ce face Donald Trump Jr. în România? Precizarea Ambasadei SUA la Bucureşti

E.b. | 17.05.2017

Unul dintre fiii lui Donald Trump ar fi chiar acum în România, unde a ajuns, în mare secret, încă de două zile. Potrivit informaţiilor Digi24, ar fi venit la vânătoare.

Pe aceeași temă

  

 Ambasada SUA în România a trimis o precizare în care afirmă că "nu comentează călătoriile în interes personal" ale cetățenilor americani, după ce jurnaliștii au încercat să obțină informații detaliate despre durata vizitei lui Trump Jr. în România.


Potrivit Digi24, este vorba despre fiul cel mare al președintelui american, Donald Trump Jr, în vârstă de 39 de ani. El a venit cu o cursă privată, luni, în București, de unde a plecat direct către Giurgiu, la un domeniu privat recunoscut de pasionații de vânătoare pentru calitatea trofeelor. În această perioadă, pe acest domeniu se pot vâna legal căprioare și mistreți


Donald Trump Jr. este cel mai mare dintre cei cinci fii ai președintelui SUA. El a preluat frâiele imperiului de afaceri al tatălui său, după ce acesta a devenit președinte. Potrivit Forbes, afacerile controlate de Donald Trump Jr. se ridică la 3,5 miliarde de dolari. El a intrat în afacerea de fasiliei în 2001. A fost mult timp vicepreședinte executiv pentru dezvoltare și achiziții. Este licențiat în finanțe și afaceri imobiliare la Universitatea din Pennsylvania. 

 

 

Personaj controversat

 

 

Fiul cel mare al președintelui american este un personaj controversat din cauza stilului său de viață. Pasiunea lui pentru vânătoare i-a adus critici acerbe din toată lumea, cu atât mai mult cu cât postează pe rețelele de socializare fotografii cu animalele ucise

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22