Ciolos despre prezenta la Antena 3: Uneori trebuie sa cobori in mocirla

Dora Vulcan | 06.12.2016

Dacian Ciolos a participat marti la dezbaterea "Proiectul de tara, intre politica si tehnocratie", organizata de Grupul pentru Dialog Social si Revista 22 si moderata de Gabriel Liiceanu. Intrebat de Gabriel Liiceanu de ce a acceptat sa mearga in aceasta seara la emisiunea lui Gadea de la Antena 3, avand in vedere violenta cu care a fost tratat recent ministrul Vlad Voiculescu si daca, astfel, nu valideaza politica Antenelor, Ciolos a raspuns printr-o sugestie plastica, cu trimitere la propria sa profesie: "Eu sunt agronom la baza si am invatat ca sunt anumite plante care cresc in mocirla si ca nu poti sa iti faci meseria corect daca nu ai curajul sa si cobori cateodata in mocirla".

Pe aceeași temă

 

 

 

 

 

"L-am vazut alaltaieri pe domnul ministru al Sanatatii batjocorit in ultimul hal, tavalit prin noroi. A fost ceva sinistru. Ala e locul in care va duceti. Pentru Dumnezeu! Aveti unul dintre ministri care are ceva angelic in prezenta si care a acceptat sa stea acolo si sa fie crucificat", a spus Gabriel Liiceanu in preambulul intrebarii adresate lui Dacian Ciolos. 

 

 

 

 

”Acela e locul în care, pe bună dreptate, și domnul ministru (al Sănătății n.r.) a fost la un moment dat ca să explice anumite lucruri și domnul ministru al Muncii a fost la acel post pentru a demonta anumite minciuni, fără pretenția că le putem contracara pe toate. Eu, la acel post (Antena 3 n.r.) am fost o dată în acest mandat și mă mai duc încă o dată acum. Eu mă duc acolo din respect pentru publicul care se uită la acel post sau care se uită doar la acel post, nu le judec sau nu încerc să le înțeleg opțiunea. Eu vreau ca acei oameni să audă și punctul meu de vedere, chiar dacă se exprimă mai rar, însă dacă transmit mesajul la altă televiziune, acesta ajunge foarte greu sau nu ajunge deloc la acei oameni. Eu vreau ca oamenii care urmăresc acel post să audă și mesajul meu". a explicat Ciolos.

 

 

 

Pentru a ilustra mai bine resorturile sale, Ciolos a facut o sugestie plastica prin trimitere la pregatirea sa de agronom: 

 

 

 

" Eu sunt agronom și am învățat că sunt plante care cresc în mocirlă, dar nu poți să-ți faci bine meseria dacă nu te cobori în mocirlă. Sigur, îți iei cizme de cauciuc sau faci un duș după aceea, dar tot trebuie să cobori în mocirlă”, a explicat Dacian Cioloș.

 

 

 

Antena 3 si Romania Tv nu au fost primite la dezbatere, acesta fiind o decizie a GDS, cele  doua posturi fiind considerate toxice si manipulatoare.

 

 

 

  

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22