Ciolos: Nu-l cunosc pe George Soros, nu eu m-am fotografiat cu el. Ponta si echipa, da

Dora Vulcan | 05.12.2016

Premierul Dacian Ciolos a respins, intr-un interviu acordat Adevarul live, alegatiile potrivit carora ar fi "vandut" miliardarului George Soros, cu trimitere la limbajul in care este demonizat de PSD si aliatii sai. Ciolos a spus ca nici macar nu-l cunoaste pe Soros dar a amintit ca fostul premier Victor Ponta si ministri ai cabinetului sau s-au intalnit de mai multe ori cu omul de afaceri american, ba s-au mai si fotografiat impreuna.

Pe aceeași temă

 

 

 

 

 

Despre Soros, calomniile lansate pe seama presupusei legaturi cu miliardarul american si cei care au tinut sa se afirme in prezenta sa

 

 

 

"Eu nu-l cunosc pe acest domn. Sigur, am auzit din presă de dânsul şi am citit despre dânsul. Nu am avut de-a face niciodată cu dânsul, în schimb am văzut că şi fostul premier Ponta şi alţi miniştri din Cabinetul Ponta s-au fotografiat cu domnul Soros, s-au întâlnit de mai multe ori. Nu ştiu ce au discutat cu dânsul atunci, dar tot ei sunt cei care vin acum şi încearcă să arunce această imagine negativă asupra acestui guvern", a declarat Dacian Cioloş intr-un interviu acordat Adevărul Live.

 

 

 

 

"Faptul că mai sunt oameni din acest guvern care vin din societatea civilă şi care ani de zile au demonstrat că în multe domenii organizaţiile non-guvernamentale au fost mai eficiente decât instituţii ale statului şi faptul că acesti oameni, odată veniţi în Guvern, au lucrat să eficientizeze instituţiile statului, nu ştiu dacă asta înseamnă să fii vândut străinilor", a adăugat premierul pentru a lamuri si acuzatia ca guvernul condus de el ar fi finantat de Soros.

 

 

 

Despre "coarda nationalista" si mentinerea in saracie a celor astfel manipulati 

 

 

 

"Această tendinţă de a atinge coarda naţionalistă din partea celor care au fost la guvernare în anii trecuţi şi care au dus multe zone din România în sărăcie şi care acum mulţi dintre ei sunt cercetaţi penal pentru modul în care au gestionat banul public. Nu ştiu ce înseamnă din punctul lor de vedere a fi patriot şi a fi român, dacă ajungi la astfel de situaţii şi la astfel de rezultate. Aplici politici ca să ţii zone din România în sărăcie", a adaugat Cioloş.

 

 

 

Ciolos: cei despre care unii spun ca le sunt vandut au dat bani pentru reforma agricola a Romaniei

 

 

 

"Reforma Politicii Agricole Comune a luat bani de la cei cărora unii din ţară spun că eu le sunt vândut, am redus alocaţiile bugetare din agricultură pentru a le creşte pentru România şi pentru alte ţări din Europa de Est. Deci ăsta e modul în care eu sunt vândut Bruxelles-ului. Datorită credibilităţii am reuşit să atragem investiţii, să creem locuri de muncă în România şi cred că România începe să devină credibilă şi din acest punct de vedere", a  mai spus Ciolos. 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22