Clotilde Armand ii critica pe liberali: PNL e un partid nereformat, corupt şi clientelar

Vlad Toma | 12.07.2016

Clotilde Armand, consilier al USB la primaria sectorului 1, a criticat Partidul National Liberal, considerandu-l un partid nereformat, care a facut de-a lungul timpului prea multe compromisuri cu PSD, dezamagindu-i pe cetatenii care au avut incredere in el.

Pe aceeași temă

 

Armand considera ca "liderii PNL îl curtează insistent pe Dacian Cioloş pentru a se înscrie în partid" pentru ca exista o "subţirime a resurselor umane de care dispune PNL, un partid lipsit de lideri credibili de anvergură naţională şi din cauza panicii în care au intrat liderii liberali, conştienţi fiind că sunt pe cale să piardă în mod categoric alegerile parlamentare. De aceea, liberalii încearcă să se agaţe de capitalul de imagine pozitiv al premierului Cioloş."

 

Fosta candidata USB la primaria sectorului 1 crede ca "despre cât de puţini lideri competenţi, oneşti şi vizibili dispune PNL stau mărturie şi bâlbele făcute de liberali în desemnarea candidatului la Primăria Capitalei."

 

Armand a descris de asemenea compromisurile facute de PNL in ultimii ani: "E cam greu să creşti lideri credibili când în decurs de 10 ani PNL a fost când în opoziţie la PSD 2004-2006, apoi a început să colaboreze parlamentar cu PSD 2006-2008; a fost în opoziţie faţă de PSD şi PDL (2009), apoi a format o alianţă cu PSD dând naştere la USL (2011-2014), după care iar s-a plasat în opoziţie faţă de PSD. Nu e de mirare că membrilor de partid ai PNL nu le este foarte clar cum se plasează partidul referitor la PSD şi a fost nevoie să iasă azi doamna Gorghiu cu lămuriri în acest sens.

 

PNL rămâne un partid nereformat, corupt şi clientelar, care a dezamăgit cetăţenii ce şi-au pus speranţele în acesta. Indiferent de ultimele declarații ale conducerii el rămâne “Curat murdar"!", crede Clotilde Armand.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22