Colectiv: O pacienta transferata in Israel a incetat din viata. Bilantul ranitilor

Paul Cristescu | 09.11.2015

Teodora Maftei, o pacienta ranita in urma incendiului din Colectiv, a incetat din viata, astazi, in Israel, unde fusese transferata zilele trecute. Bilantul mortilor a ajuns la 46 de morti.

Pe aceeași temă

 

In weekend si-au pierdut viata 13 persoane din randul celor raniti in incendiul care a avut loc vineri, 30 noiembrie, in Colectiv.

 

83 de persoane ranite in incediul din Colectiv sunt inca internate, in spitalele din Bucuresti, 15 fiind in stare critica, sase in stare grava si 61 stabilizati, anunta Mediafax, conform Hotnews.

 

83 de persoane ranite in incendiul din Colectiv, 15 in stare critica, sase in stare grava si 61 stabilizati, se afla in spitalele din Bucuresti. Dintre cei 83 de raniti, la Spitalul de Arsi sunt 17 pacienti, la Spitalul "Bagdasar-Arseni" - 16, la Spitalul de Copii "Grigore Alexandrescu" - 6, la Spitalul "Sfantul Ioan" - 6, la Spitalul Elias - 8, la Spitalul Militar Central - 7, la Spitalul "Sfantul Pantelimon" - 2, la Spitalul Floreasca - 6, la Spitalul Universitar de Urgenta - 10, la Spitalul Gerota - 3 (un pacient a revenit in 5 noiembrie pentru ca nu se simtea bine), la Spitalul SRI "Agrippa Ionescu" - 2, potrivit ultimelor date, transmise luni dimineata.
 

CITITI SI: Bilantul negru creste: Inca 14 raniti in incendiul de la Club Colectiv au decedat. Numarul total al mortilor a ajuns la 46

 

Raed Arafat a declarat ca toti cei 10 raniti care au fost transferati duminica au ajuns cu bine in Marea Britanie si Norvegia: "Am avut cativa pacienti in stare critica, dar nu au fost probleme pe durata transportului. Toti au ajuns cu bine, iar medicii de la Londra care i-au asteptat la aeroport au fost impresionati de felul in care au fost transportati. Este un nou standard pentru transportul aerian al pacientului ars in stare critica, au spus medicii englezi", a declarat Raed Arafat. 
 

Dintre pacientii transferati duminica de la spitale din tara in unitati sanitare, cei aflati in stare critica au ramas toti in Marea Britanie, a mai spus secretarul de stat. Raed Arafat a precizat ca luni are inalnire cu alte echipe de doctori din Germania si Franta, pentru a se stabili daca alti raniti vor putea fi transportati in strainatate sau raman sa ii ingrijeasca in tara.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22