Compania Municipală Managementul Traficului București continuă proiectele importante

L. G. | 16.09.2022

CMMTB primește un nou proiect fundamental pentru sectorul 6. Radu Nicolescu, director general CMMTB: ‘’Acest proiect va oferi siguranță cetățenilor și fluiditate traficului’

Pe aceeași temă

Compania Municipală Managementul Traficului București SA a primit ordin de începere privind lucrările de semaforizare pentru un al doilea tronson, cuprins între strada Brașov și terminal tramvai 41, din cadrul obiectivului Penetrație Prelungirea Ghencea Domnești și supralărgire Bulevardul Ghencea. Noile lucrări vor începe la doar o lună de când CMMTB a primit avizul pentru primul tronson din cadrul aceluiași obiectiv, astfel compania devenind parte a unuia dintre cele mai importante proiecte din sectorul 6.

‘’Faptul că suntem implicați direct în acest proiect important pentru sectorul 6, mă face să fiu mândru de ceea ce am reușit alături de colegii mei din companie în puținul timp de când am venit la conducerea CMMTB. Ceea ce mă bucură și mai tare este gândul că pot contribui la atât de necesara schimbare din sector privind traficul extrem de aglomerat.  Vă spun sincer, eu tranzitez zilnic acest bulevard important și îmi petrec majoritatea timpului liber în sectorul 6, așadar sunt în asentimentul oamenilor care s-au săturat de toată aglomerația din zonă, tocmai de aceea contractul semnat între Compania Municipală Managementul Traficului București SA și Trustul de Clădiri Metropolitane București SA, este fundamental pentru sector. Ba mai mult, siguranța tuturor participanților la trafic, atât conducători auto, cât și pietoni, este esențială pentru noi, astfel că datorită acestui program vom avea un trafic mai fluent și o siguranță sporită pentru cetățenii din zonă, ceea ce face îl face un proiect de suflet’’, a declarat Radu Nicolescu, director general CMMTB.

 Compania Municipală Managementul Traficului București are misiunea de a implementa și a dezvolta un sistem modern de management al traficului în Bucureşti, extrem de necesar pentru locuitorii din Capitală. Prin acesta se vor asigura principalele cerinţe pentru participanţii la trafic printr-o circulaţie rutieră fluentă, dar şi prin îmbunătăţirea calităţii serviciilor, creşterea confortului, obţinerea de economii de energie și protecţia mediului.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22