Confruntarea Dragnea - Tudose. Liderul PSD caută aliaţi printre baronii din Moldova

E.b. | 10.01.2018

Liviu Dragnea, preşedintele PSD Liviu, va face un turneu prin judeţele din Moldova, unde se va întâlni cu şefii organizaţiilor teritoriale.

Pe aceeași temă

  


Discuţiile au loc înaintea şedinţei Comitetului Executiv al partidului, în care premierul Mihai Tudose este aşteptat să vină cu propuneri concrete de restructurare a Guvernului.
 

Liviu Dragnea caută susținere pentru Comitetul Executiv Național care va avea loc la Iași, între 29 și 31 ianuarie, acol unde este așteptată o confruntare de idei cu Mihai Tudose, conform Digi24.

 

Mâine, președintele PSD se va afla la Suceava, unde va participa la ședința organizației PSD de acolo, și este invitat la mai multe ședințe de partid care se vor desfășura în zona Moldovei în următoarele zile. Mai precis la  Piatra Neamț, Vaslui, Botoșani și Bacău.

 

Se așteaptă ca la Comitetul Executiv Național de la finalul lunii să se voteze dacă va exista o restructurare a Guvernului, variantă pe care Liviu Dragnea nu o susține, dar pe care o promovează premierul Mihai Tudose.

 

O altă temă de discuție este aceea a organizării unui congres extraordinar al partidului pentru stabilirea candidatului la prezidețiale, congres cerut de președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, dar cu care Dragnea nu este de acord.

 

Întâlnirile vin, de asemenea, la câteva zile după ce Niculae Bădălău, numărul doi în PSD, le-a dat colegilor din partid o scrisoare în care vorbește despre „șubrezirea democrației interne” în PSD.

 

Liviu Dragnea a spus că este vorba despre „un document bun”, care va fi discutat la următorul CExN al PSD.
  

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22