Congresul USR. Nicuşor Dan îşi propune ca USR să devină al doilea partid din România

E.b. | 12.05.2017

Nicuşor Dan, preşedintele Uniunii Salvaţi România, a declarat, în deschiderea congresului formaţiunii, care se desfăşoară la Cluj, că în doi ani USR îşi propune „să devină al doilea partid din România”.

Pe aceeași temă

 
 

Nicuşor Dan vrea ca USR să se bată pentru primăriile din marile oraşe la alegerile locale din 2020 şi să poată propune premierul după alegerile parlamentare din 2020.

 

Nicuşor Dan a vorbit în deschiderea congresului USR de vineri, de la Cluj, că partidul îşi propune să devină în următorii doi ani al doilea partid ca importanţă, din România.

 

USR îşi propune ca în doi ani să devină al doilea partid din România, îşi propune să se bată cu şanse, în 2020, la primăriile marilor oraşe, USR îşi propune să aibă în 2020, la alegerile parlamentare, un rezultat care să îi permită să propună primul ministru. USR îşi propune să facă toate aceste lucruri păstrându-şi politica de a nu face compromisuri. Nu există o soluţie miraculoasă, ci doar să continuăm munca, să continuăm să facem sacrificii, să fim solidari şi rezultatele vor veni”, a spus Nicuşor Dan, conform News.ro.

 

El a explicat faptul că, prin prisma rezultatelor de până acum, USR „este un vis împlinit” din punctul său de vedere.

 

USR este un vis al oamenilor care nu au mai făcut politică. Este visul că ei vor fi aşa de mulţi încât în politică să prevaleze o uniune de oameni care intră acolo pentru binele comun, şi nu ca să progreseze ei pe scara socială. USR este un vis împlinit în bună măsură. Au fost 450.000 de oameni care au semnat să candidăm, au fost cinci mii de oameni care au donat ca să ne susţină, au fost 750.000 de oameni care ne-au votat şi USR este al treilea partid politic din România la puţin timp de la înfiinţare”, a mai spus liderul USR.

 

La Congresul de la Cluj-Napoca, pentru funcţia de preşedinte al USR candidează actualul preşedinte Nicuşor Dan, Emanuel Ungureanu, Şerban Marinescu şi Cornelia-Florina German. Alegerile pentru noul preşedinte al partidului vor avea loc sâmbătă.

 .

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22