PNL

Consilierul lui Tudose: Cât o să mai polueze Dragnea agenda publică? De ce nu demisionează?

Dora Vulcan | 13.11.2017

Consilierul onorific al premierului Mihai Tudose il critica pe Facebook pe liderul PSD Liviu Dragnea pentru faptul ca nu demisioneaza si este de parere ca "avem si altceva de facut decat sa urmarim epopeea judiciara interminabila a domnului Dragnea".

Pe aceeași temă

 

 

 

 

UPDATE- Liviu Dragnea a declarat luni ca nu analizeaza "ce spune unul sau altul", dupa ce consilierul onorific al premierului Mihai Tudose, Gheorghe Piperea, i-a cerut sa demisioneze dupa ce DNA a inceput urmarirea penala a liderului PSD intr-un nou dosar.

 

"Nu analizez eu ce spune unul sau altul. Ma intereseaza ca in partid lucrurile sa ramana in regula si ma intereseaza ce se discuta in partid", a raspuns Dragnea, intrebat de ziaristi cum comenteaza declaratiile lui Piperea.

 

Întrebat daca va cere demiterea lui Piperea, Liviu Dragnea a raspuns: "Daca il consiliaza bine si il ajuta (pe premierul Tudose- n.red.) - sa ramana, nu ma intereseaza".

 

 

Mesajul consilierului onorific al premierului Tudose, Gheorghe Piperea: 

 

”Oare cat timp o sa mai polueze agenda publica problemele personale ale unui singur om, haituit acum de sistemul care pana acum l-a protejat si i-a fost partener? De ce nu demisioneaza dl Dragnea, pentru a putea sa-si "probeze nevinovatia" si, in plus, sa demonstreze cu glorie ca prezumtia de nevinovatie merita salvata chiar isi in cazul politicienilor?

Nu de alta, dar suntem ca intr-o colivie. Cam de mult timp.

Up date : iote ca leul tocmai ce dadu coltul pe dupa 4,7. Iat Robor se duce hat - dincolo de 2,2. Iar inflatia mergea si ea in balariile unde fu invitata de profetul vietii de la bnr.

Up date 2 : chestia cu prezumtia de vinovatie era un sarcasm la adresa lui Iohannis; chestia cu demisia nu e niciun sarcasm; chiar avem si altceva de facut decat sa urmarim epopeea judiciara interminabila a dlui Dragnea”. - a scris Gheorghe Piperea pe pagina sa de Facebook la câteva ore după ce Dragnea a fost audiat ca suspect în dosarul TelDrum. 

 

 

Opinii

Andrian Moraru

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22