Consiliul Consultativ al Ministerului de Interne, apel pentru intrarea Romaniei in Schengen

T.d. | 05.05.2015

Pe aceeași temă

Consiliul Consultativ al Ministerului Afacerilor Interne (MAI) a decis sa transmita Consiliului Justitie si Afaceri Interne (JAI) un apel pentru intrarea Romaniei in spatiul Schengen.

Format din fosti ministri de Interne ai Romaniei, Consiliul Consultativ al MAI a hotarat sa trimita si o scrisoare in acest sens catre toti ministrii de Interne ai statelor comunitare, potrivit Romania Libera.

Consiliul Consultativ al MAI a avut astazi o prima reuniune la sediul Ministerului. Initiativa i-a apartinut ministrului de Interne, Gabriel Oprea. Consiliul are un caracter consultativ de dezbatere si dialog informal.

La intalnire au participat, alaturi de Gabriel Oprea, fostii ministri de Interne Radu Stroe, Mircea Dusa, Ioan Rus, Gabriel Berca, Vasile Blaga, Liviu Dragnea, Marian Saniuta, Constantin Dudu Ionescu, Gavril Dejeu si Doru-Ioan Taracila.

Potrivit lui Gabriel Oprea, “multi dintre cei care au detinut aceasta demnitate publica sunt si in prezent actori importanti ai scenei politice sau sociale si din aceasta perspectiva pot sustine demersurile MAI destinate imbunatatirii situatiei angajatilor ministerului sau a resurselor logistice ale acestora, cum sunt cele privind salarizarea politistilor, pensiile militare de stat, imbunatatirea dotarilor si a mijloacelor de interventie”.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22