Crin Antonescu, audiat la DNA Ploiesti, in dosarul cumpararii unui apartament de lux

Vlad Toma | 13.05.2016

Crin Antonescu, fostul presedinte al PNL, este audiat la DNA Ploiesti, alaturi de sotia sa, Adina Valean, intr-un dosar legat de cumpararea unui apartament, anunta televiziunile de stiri.

Pe aceeași temă

 

UPDATE: DNA face perchezitii la locuinta omului de afaceri Dragoș Dobrescu și la sediul firmelor din grupul Monolit, existand suspiciuni că acesta ar fi plătit cea mai mare parte a apartamentului cumparat de Antonescu, anunta Agerpres.

 

Antonescu este audiat în legătură cu un apartament pe care l-ar fi cumpărat la un preț subevaluat de la fiul fostului șef al SRI, Virgil Măgureanu, conform unor surse judiciare citate de Realitatea Tv

 

El ar fi fost denuntat de Alina Petre, fosta noră a lui Măgureanu, ca a achiziţionat un apartament de lux la jumătate din preţ, diferenţa fiind achitată de compania Romprest, care a achiziţionat, în acelaşi imobil, un apartament la un preţ supraevaluat.

 

In schimbul acestui ajutor, Antonescu ar fi trebuit să asigure prelungirea contractelor Romprest cu Primăria Sectorului 1, condusă de liberalul Andrei Chiliman.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22