Crin Antonescu: Ciolos e capabil sa conduca PNL

Tudor Despina | 08.12.2015

Dacian Ciolos e capabil sa conduca Partidul National Liberal si dispune de un bun profil de lider politic. O spune fostul presedinte liberal Crin Antonescu.

Pe aceeași temă

 

Desi e greu sa analizam doar doua saptamani de mandat ca premier, Crin Antonescu spune ca are o parere buna despre Dacian Ciolos. “Am incredere personala in Ciolos ca va putea face un bun mandat ca prim-ministru. Am incredere ca va putea, daca va dori, sa faca tranzitia la exercitiul de lider politic”, a aratat fostul presedinte al PNL, citat de Digi 24.

 

In ce priveste modul in care a luat fiinta actualul Cabinet de ministri de la Palatul Victoria, Crin crede ca e „o nastere impotriva naturii”, dar de acest lucru sunt responsabile principalele partide – PNL si PSD. „In momentul in care partidele abandoneaza responsabilitatea guvernarii, cineva trebuie sa guverneze”.

 

Fostul sef al liberalilor a mai aratat ca, la cum arata la acest moment, viata politica nu mai prezinta interes. Crin spera ca macar viitorul Legislativ – din care nu va mai face parte – sa aduca unele imbunatatiri in acest sens.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22