Cristian Ghinea: Alegerea reala e intre Dacian Ciolos si infractorul condamnat Dragnea

Vlad Toma | 31.10.2016

Cristian Ghinea, fostul ministru al Fondurilor Europene, candidat pe listele USR la Camera Deputatilor, a declarat, intr-un interviu pentru Ziare.com, ca doar actualul premier Dacian Ciolos poate garanta continuitatea schimbarilor incepute in acest an.

Pe aceeași temă

 

Ghinea a mai afirmat, in interviul pentru Ziare.com, ca romanii au de ales "intre Dacian Ciolos si continuarea schimbarii, pe de-o parte, si infractorul condamnat Dragnea Liviu, care nici macar nu isi asuma. Cei care voteaza cu PSD nici macar nu stiu pentru cine voteaza."

 
Fostul ministru a mai afirmat ca USR nu are de gand sa semneze un acord cu PNL pentru participarea la guvernare, urmand sa poarte discutii in acest sens cu Dacian Ciolos.

 

Cristian Ghinea afirma ca "mandatul politic al USR este de reforma radicala": "Continuarea reformelor radicale incepute de Guvernul Ciolos 1, cum imi place sa spun, a fost parte din discutiile cu USR. Am discutat cu Nicusor Dan ceea ce va pune USR in programul de guvernare", a precizat acesta.

 

Fostul ministru considera ca Dragnea ar putea forta mana presedintelui Iohannis pentru a ajunge premier si nu exclude o noua incercare de suspendare a presedintelui: "PSD actioneaza ca un grup mafiot care fuge de politie. Spun ca nu vor sa nominalizeze pe cineva ca sa nu-l ia DNA. Au internalizat modul de lucru al unui grup infractional organizat. Ca va fi Dragnea Liviu sau o interfata a lui nici nu mai conteaza, el va controla guvernul."

 

Candidatul USR crede ca in Romania exista "un divort intre societate si stat, societatea e in 2016, statul e in 1992, complet retardat. Este cu mult mai rau decat pare din afara si avem nevoie ca societatea sa cucereasca statul."

 

Cititi interviul integral pe Ziare.com

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22