Dan Barna, USR, despre viitorul premier: „Cioloș ar fi o soluție”

I.g. | 26.06.2017

Dan Barna, purtătorul de cuvânt al USR, a declarat luni, la Parlament, că Dacian Cioloș ar fi o soluție pentru preluarea funcției de premier, subliniind că președintele Klaus Iohannis are puterea de a propune ce variantă i se pare mai bună, chiar și respingând varianta venită din partea PSD-ALDE.

Pe aceeași temă

 

"Poziția noastră rămâne aceeași comunicată zilele trecute: susținem orice alternativă care nu include PSD. Din păcate, vedem ca nominalizarea care a fost făcută astăzi aruncă România cu 20 de ani înapoi, este exact profilul politrucului, șef de cadre, 20 de ani de viață politică în PSD din care nu putem găsi nici măcar un rezultat, o performanță care să justifice numirea domnului Tudose în funcția de premier", a afirmat deputatul USR, citat de News.ro. 

 

Intrebat dacă Dacian Ciolos ar fi o persoana potrivită să revină în fruntea Guvernului, Barna a spus: "Experianta guvernarii Cioloș, comparativ cu ceea ce s-a întâmplat în ultimele șase luni de guvernare grandioasă PSD arată ca, in mod clar, aceasta ar fi o solutie, dar este exclusiv decizia presedintelui sa nominalizeze o alternativa la o guvernare PSD."

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22