Dan Barna: USR va avea un candidat la presedintie pentru a-si consolida pozitia in politica

I.m. | 21.01.2018

Suparat ca seful statului a acceptat numirea Vioricai Dancila ca premier, USR spune ca va avea un candidat propriu la prezidentialele din 2019. Declaratia a fost facuta simbata la Cluj de Dan Barna, presedintele partidului.

Pe aceeași temă

 

 

 

"Cel mai probabil vom avea un candidat la alegerile prezidentiale de anul viitor, este o decizie pe care o vom lua in interiorul partidului.  USR este un partid care isi propune sa conteze in politica romaneasca pe termen lung, ceea ce inseamna ca vom participa la toate ciclurile electorale cu candidati proprii. Principiul de functionare al partidului este de a avea candidati la toate alegerile la care participa pentru a-si consolida pozitia de partid semnificativ din politica romaneasca", a declarat Dan Barna.

 

Declaratia lui Barna vine dupa ce USR si-a aratat dezamagirea fata de faptul ca Iohannis a numit-o pe Viorica Dancila prim-ministru. La consultarile de la Cotroceni USR a pledat pentru alegeri anticipate, dar nu a venit cu o propunere de  premier.

 

”Este regretabil ca Presedintele Johannis a ratat sansa de a limita dezastrul produs de PSD, a ratat sansa de a-si folosi atributiile constitutionale legitime de a desemna un premier decent. O alta sansa pentru PSD inseamna ca Romania ramane din pacate si in perioada urmatoare prada capriciilor medievale ale unui Liviu Dragnea care ne impinge cu fiecare zi mai departe de Europa", se arata intr-un comunicat de presa  al USR.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22