Dăncilă înainte de discuția cu Iohannis: Președintele trebuie să se adreseze tuturor românilor

Laurentiu Gheorghe | 05.06.2019

Premierul Dăncilă, după o ședință de două ore cu staff-ul PSD, i-a cerut imperativ președintelui Iohannis să nu-i mai atace pe social-democrați și să limiteze la rolul de mediator.

Pe aceeași temă

Viorica Dăncilă s-a dus la discuțiile de la Cotroceni împreună cu Marcel Ciolacu, Mihai Fifor, Paul Stănescu și Orlando Teodorovici.

PSD nu este de acord cu suprapunerea referendumului pentru modificarea Constituției cu alt tip de alegeri a declarat Dăncilă.

De asemenea, „consultările la Cotroceni presupun să ajungem la un punct de vedere comun, dar îi spun președintelui că și dânsul să fie un exemplu. (...) El trebuie să se adreseze tuturor cetățenilor României. Eu sunt premierul României, sunt premierul tuturor”, a mai spus Dăncilă imediat după ședința CEx-ului.

Premierul s-a declarat totodată că aceste consultări „nu înseamnă să faci o majoritate pentru a da jos Guvernul”. Referitor la modificările făcute la Codurile penale, premierul a spus că nu este treaba Guvernului și nici a PSD-ului: „Nici un decident politic nu trebuie să se amestece în justiție”, a afirmat Dăncilă la întrebarea cum se poziționează PSD față de justiție.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22